Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool 7 0 Man Utd Austria WAC
343 Tactiek Gutau
46% Balbezit 54%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 45
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
34.5 gemiddelde waardering 54.2
adequate Schieten incredible
weak Passen solid
adequate Verdedigen formidable


1e minuut.
Wagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenborg passt de bal in één keer door. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:1

6e minuut.
Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bastos speelt de bal door. Konidaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:2

10e minuut.
Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Wagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:3

12e minuut.
Wai Kit met een sublieme pass. Bastos heeft problemen om de bal te vangen. Bastos met een sublieme pass. Wagenborg is nu in balbezit. Wagenborg schiet op doel. Dompedro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dompedro met een sublieme pass. Sánchez Cano is nu in balbezit. Sánchez Cano met een sublieme pass. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Zadorin bereikt de bal nog maar net als eerste. Wai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kit probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bastos de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:4

19e minuut.
Klungelig pakt Prochownik de bal. Wai Kit is nu in balbezit. Wai Kit passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Wagenborg de bal. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Wai Kit kopt de bal weg. Konidaris heeft problemen om de bal te vangen. Bastos is nu in balbezit. Bastos schiet op doel. Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Klungelig pakt Prochownik de bal. Wai Kit rent richting de bal. Wai Kit passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Bastos de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:5

24e minuut.
Kupaymañ onderschept slim de pass. Kupaymañ met een sublieme pass. Daar is Wai Kit, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wai Kit geeft de bal voor. Wagenborg maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Kupaymañ geeft de bal voor. Wagenborg kopt de bal weg. Bastos is nu in balbezit. Bastos schiet op doel. Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:6

30e minuut.
Jahreis is nu in balbezit. Jahreis geeft een lange en hoge pass. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:7

35e minuut.
Konidaris heeft problemen om de bal te vangen. Lech is nu in balbezit. Wai Kit speelt de bal door. Wagenborg rent richting de bal. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... Dompedro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Sánchez Cano rent richting de bal. Sánchez Cano probeert naar een medespeler te passen. Konidaris bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg is nu in balbezit. Bastos rent richting de bal. Bastos schiet op doel. Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 77%, Austria WAC 23%.
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:8

47e minuut.
Calvo geeft de bal voor. Bastos is nu in balbezit. Konidaris rent richting de bal. Bastos onderschept slim de pass. Bastos draait met de bal, schiet en ... Paal!

49e minuut.
Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ met een sublieme pass. Wagenborg is nu in balbezit. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap. Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:9

50e minuut.
Bastos is nu in balbezit. Bastos passt de bal in één keer door. Daar is Wagenborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... Dompedro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:10

52e minuut.
Sánchez Cano geeft een hoge lob. Dompedro met een sublieme pass. Kupaymañ kopt de bal weg. Wagenborg rent richting de bal. Wagenborg schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Jahreis verovert de bal door een tackle van achteren. Jahreis geeft een lange en hoge pass. Bastos rent richting de bal. Bastos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:11

56e minuut.
Prochownik is nu in balbezit. Prochownik passt de bal zonder na te denken. Zadorin controleert de bal met de borst. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Wai Kit verovert de bal door een tackle van achteren. Wai Kit geeft de bal voor. Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. Bastos draait met de bal, schiet en ... Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:12

59e minuut.
Klungelig pakt Pleimelding de bal. Kupaymañ onderschept slim de pass. Kupaymañ met een sublieme pass. Daar is Wagenborg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sánchez Cano neemt de hoekschop. Wagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:13

61e minuut.
Zadorin met een sublieme pass. Kupaymañ bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ passt de bal met de wreef. Wagenborg is nu in balbezit. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:14

64e minuut.
Bastos rent richting de bal. Wagenborg heeft problemen om de bal te vangen. Wagenborg passt de bal zonder na te denken. Bastos rent richting de bal. Bastos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Wai Kit probeert naar een medespeler te passen. Kupaymañ rent richting de bal. Kupaymañ met een sublieme pass. Bastos is nu in balbezit. Bastos draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Konidaris de bal. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap. Dompedro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:15

69e minuut.
Polczyk rent richting de bal. Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ geeft de bal voor. Wagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bastos is nu in balbezit. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:16

72e minuut.
Kupaymañ geeft een hoge lob. Bastos heeft problemen om de bal te vangen. Wai Kit met een sublieme pass. Wagenborg rent richting de bal. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Polczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kupaymañ onderschept slim de pass. Kupaymañ geeft de bal voor. Wagenborg heeft problemen om de bal te vangen. Wagenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:17

77e minuut.
Rzhevskij kopt de bal weg. Polczyk heeft problemen om de bal te vangen. Kupaymañ geeft een hoge lob. Bastos rent richting de bal. Bastos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Wagenborg is nu in balbezit. Wagenborg draait met de bal, schiet en ... Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bastos rent richting de bal. Bastos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:18

78e minuut.
Klungelig pakt Morka de bal. Morka met een sublieme pass. Polczyk is nu in balbezit. Kupaymañ verovert de bal door een tackle van achteren. Kupaymañ probeert naar een medespeler te passen. Dompedro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Prochownik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rzhevskij geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Polczyk de bal. Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Bình Nguyên speelt de bal door. Sánchez Cano met een sublieme pass. Kupaymañ met een sublieme pass. Wagenborg rent richting de bal. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Bastos is nu in balbezit. Bastos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:19

82e minuut.
Prochownik passt de bal met de wreef. Wagenborg is nu in balbezit. Zadorin rent richting de bal. Wagenborg onderschept slim de pass. Wagenborg haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Uev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bastos is nu in balbezit. Lech legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bastos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wagenborg neemt de penalty, wat een uithaal! Dompedro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:20

89e minuut.
Pleimelding rent richting de bal. Kupaymañ verovert de bal door een tackle van achteren. Kupaymañ speelt de bal door. Bastos heeft problemen om de bal te vangen. Bastos schiet op doel. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 80%, Austria WAC 20%.
Liverpool 7 0 Man Utd - Austria WAC 0:20