Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Austria Laa Tirol United
Diagonal1 Tactiek smv
54% Balbezit 46%
55% Spel op eigen helft 45%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
61.4 gemiddelde waardering 56.7
formidabel Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


7e minuut.
Sperber speelt de bal door. Mihliuc bereikt de bal nog maar net als eerste. Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

11e minuut.
Peter rent richting de bal. Gottlob onderschept slim de pass. Gottlob probeert naar een medespeler te passen. Rammler rent richting de bal. Rammler geeft de bal voor. Radhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ioanin kopt de bal weg. Peter heeft problemen om de bal te vangen. Moschitto is nu in balbezit. Moschitto haalt uit met een fantastische trap. Radhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Tirol United 1:0

14e minuut.
Goscherter rent richting de bal. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Raucher bokst de bal weg.

21e minuut.
Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz geeft een lange en hoge pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Raucher kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Tkacz passt de bal in één keer door. Mihliuc rent richting de bal. Mihliuc passt de bal met de wreef. Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal zonder na te denken. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Moschitto rent richting de bal. Peter geeft de bal voor. Goscherter probeert de bal aan de voet te houden. Lara rent richting de bal. Lara haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Reifenauer is nu in balbezit. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc passt de bal zonder na te denken. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Oelschlägel kopt de bal weg. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Daar is Goscherter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Goscherter haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 56%, Tirol United 44%.
Austria Laa - Tirol United 1:0

46e minuut.
Mihliuc passt de bal in één keer door. Lara rent richting de bal. Lichtenegger tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lichtenegger krijgt een gele kaart. Lara is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Goscherter komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Sackbauer maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Hoffer probeert de bal aan de voet te houden. Lara is nu in balbezit. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Zaitsev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Plaum probeert naar een medespeler te passen. Rammler geeft de bal voor. Reifenauer springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Radhuber trapt de bal weg van het doel. Goscherter kopt de bal weg. Lichtenegger controleert de bal met de borst. Lara is nu in balbezit. Lara schiet op doel. Paal! Raucher verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Sperber onderschept slim de pass. Sperber passt de bal zonder na te denken. Tkacz is nu in balbezit. Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc draait met de bal, schiet en ... Raucher probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Lara haalt uit met een fantastische trap. Raucher probeert naar een medespeler te passen. Tkacz speelt de bal door. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara geeft de bal voor. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Doeltrap. Xuepeng komt het veld opgelopen. Sindelar komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Mihliuc is nu in balbezit. Mihliuc geeft de bal voor. Lichtenegger geeft een hoge lob. Xuepeng rent richting de bal. Xuepeng haalt uit met een fantastische trap. Radhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rammler kopt de bal weg. Sindelar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sindelar geeft een hoge lob. Moschitto krijgt zijn hoofd ertegen. Radhuber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Austria Laa - Tirol United 2:0

80e minuut.
Dütsch komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Austria Laa 54%, Tirol United 46%.
Austria Laa - Tirol United 2:0