Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Boyz Vienna Blue Vodka
433nn Tactiek 433 - 4
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
63.1 gemiddelde waardering 58.1
incredible Schieten formidable
excellent Passen solid
excellent Verdedigen very good


2e minuut.
Daar is Blake, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez met een sublieme pass. Blake is nu in balbezit. Blake haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 1:0

3e minuut.
Galarza geeft de bal voor. Morgenstern rent richting de bal. Met opzet legt Mâţea zijn tegenspeler op de grond. Mâţea krijgt een gele kaart. Morgenstern raakt geblesseerd tijdens het duel. Hermida zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 2:0

8e minuut.
Burliga bereikt de bal nog maar net als eerste. Burliga passt de bal in één keer door. Rionda rent richting de bal. Rionda geeft een lange en hoge pass. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Korodowski rent richting de bal. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Kirchtag is nu in balbezit. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap. Ofner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 2:1

31e minuut.
Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Doichinov rent richting de bal. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag haalt uit met een fantastische trap. Ofner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 2:2

36e minuut.
Neusiedl kopt de bal weg. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich passt de bal zonder na te denken. Daar is Kirchtag, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kirchtag schiet op doel. Ofner bokst de bal weg.

42e minuut.
Hermida geeft een hoge lob. Galarza rent richting de bal. Galarza passt de bal in één keer door. Burliga rent richting de bal. Burliga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 3:2

45e minuut.
Hermida passt de bal met de wreef. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez probeert naar een medespeler te passen. Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake draait met de bal, schiet en ... Döbrögi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 49%, Blue Vodka 51%.
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 3:2

46e minuut.
Trčka komt het veld opgelopen. Ivančo komt het veld opgelopen. Riadchenko komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Korodowski met een sublieme pass. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo speelt de bal door. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Ofner bokst de bal weg.

49e minuut.
Hermida probeert naar een medespeler te passen. Doichinov probeert naar een medespeler te passen. Morgenstern rent richting de bal. Morgenstern geeft een hoge lob. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal. Döbrögi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Ivančo rent richting de bal. Piat onderschept slim de pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Karahristov neemt de hoekschop. Ivančo maakt een snoekduik en kopt de bal. Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Mâţea met de inworp. Trčka is nu in balbezit. Trčka geeft een hoge lob. Ivančo rent richting de bal. Ivančo schiet op doel. Ofner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 3:3

58e minuut.
Karahristov speelt de bal door. Daar is Ivančo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančo passt de bal met de wreef. Trčka rent richting de bal. Trčka draait met de bal, schiet en ... Ofner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chłodek komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Mâţea kopt de bal weg. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida begaat een overtreding. Ivančo raakt geblesseerd tijdens het duel. Trčka komt bij de bal en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka is nu in balbezit. Hermida legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Trčka is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Riadchenko zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Ofner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 3:4

70e minuut.
Doeltrap. Ściuk komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida onderschept slim de pass. Hermida speelt de bal door. Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ściuk haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chłodek rent richting de bal. Chłodek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 4:4

73e minuut.
Chłodek passt de bal in één keer door. Rodríguez is nu in balbezit. Şirinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap. Döbrögi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Korodowski is nu in balbezit. Korodowski probeert naar een medespeler te passen. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Ściuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco onderschept slim de pass. Giacco geeft de bal voor. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 5:4

88e minuut.
Chłodek passt de bal met de wreef. Morgenstern rent richting de bal. Galarza maakt een afschuwelijke overtreding. Morgenstern is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermida komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 65%, Blue Vodka 35%.
Wild Boyz Vienna - Blue Vodka 5:4