Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Edelstahl 1.FC Hernals Wien
heute mit wing Tactiek W&W
48% Balbezit 52%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 2
50.7 gemiddelde waardering 45.4
very good Schieten very good
adequate Passen solid
solid Verdedigen adequate


8e minuut.
Unger geeft een lange en hoge pass. Bruzzone controleert de bal met de borst. Kaser bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser draait met de bal, schiet en ... Kaljula werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - 1.FC Hernals Wien 1:0

10e minuut.
Bierek geeft een lange en hoge pass. Cygan kopt de bal weg. Petterson probeert naar een medespeler te passen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Arnautović rent richting de bal. Arnautović passt de bal zonder na te denken. Pobuta bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović rent richting de bal. Arnautović schiet op doel. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

20e minuut.
Gusenbauer rent richting de bal. Gusenbauer geeft de bal voor. Pobuta kopt de bal weg. Majkrzak rent richting de bal. Majkrzak schiet op doel. Cottin probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Zehetner verovert de bal door een tackle van achteren. Zehetner passt de bal in één keer door. Arnautović met een sublieme pass. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak haalt uit met een fantastische trap. Cottin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

25e minuut.
Petterson verovert de bal door een tackle van achteren. Petterson geeft de bal voor. Kaser kan de bal niet met de borst controleren. Kaser draait met de bal, schiet en ... Kaljula maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - 1.FC Hernals Wien 2:0

41e minuut.
Bierek geeft een lange en hoge pass. Kaser kan de bal niet met de borst controleren. Neuburger bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaser onderschept slim de pass. Kaser haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 58%, 1.FC Hernals Wien 42%.
FC Edelstahl - 1.FC Hernals Wien 2:0

67e minuut.
Wintzer passt de bal met de wreef. Arnautović rent richting de bal. Arnautović geeft de bal voor. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Unger rent richting de bal. Holzmann begaat een overtreding. Unger raakt geblesseerd tijdens het duel. Wintzer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Donadel geeft een hoge lob. Kaser rent richting de bal. Kaser schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Holzmann kopt de bal weg. Arnautović bereikt de bal nog maar net als eerste. Arnautović probeert naar een medespeler te passen. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta haalt uit met een fantastische trap. Cottin verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Pobuta is nu in balbezit. Pobuta schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Arnautović geeft de bal voor. Daar is Petterson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majkrzak is nu in balbezit. Majkrzak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Edelstahl - 1.FC Hernals Wien 2:1

89e minuut.
Arnautović passt de bal met de wreef. Petterson geeft de bal voor. Arnautović rent richting de bal. Arnautović geeft een lange en hoge pass. Majkrzak springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Edelstahl 59%, 1.FC Hernals Wien 41%.
FC Edelstahl - 1.FC Hernals Wien 2:1