Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Boyz Vienna Austria Laa
433nn Tactiek Diagonal1
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.7 gemiddelde waardering 58.1
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
outstanding Verdedigen formidable


12e minuut.
Klungelig pakt Reifenauer de bal. Gschwent rent richting de bal. Gschwent passt de bal met de wreef. Xuepeng rent richting de bal. Xuepeng haalt uit met een fantastische trap. Ofner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Piat geeft een lange en hoge pass. Blake is nu in balbezit. Gschwent tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gschwent krijgt een gele kaart. Blake is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermida met een snel genomen vrije trap. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal. Gusenbauer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

19e minuut.
Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer speelt de bal door. Xuepeng rent richting de bal. Xuepeng draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Austria Laa 0:1

27e minuut.
Rodríguez met een sublieme pass. Blake rent richting de bal. Sperber onderschept slim de pass. Rodríguez onderschept slim de pass. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... Gusenbauer bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hermida bereikt de bal nog maar net als eerste. Hermida passt de bal zonder na te denken. Blake rent richting de bal. Blake draait met de bal, schiet en ... Gusenbauer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wild Boyz Vienna - Austria Laa 1:1

33e minuut.
Reifenauer kan de bal niet met de borst controleren. Rionda is nu in balbezit. Reifenauer verovert de bal door een tackle van achteren. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Ofner werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Xuepeng is nu in balbezit. Piat onderschept slim de pass. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Ofner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Austria Laa 1:2

44e minuut.
Gschwent passt de bal in één keer door. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer probeert naar een medespeler te passen. Xuepeng bereikt de bal nog maar net als eerste. Xuepeng draait met de bal, schiet en ... Ofner bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 51%, Austria Laa 49%.
Wild Boyz Vienna - Austria Laa 1:2

47e minuut.
Pressinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pressinger geeft een lange en hoge pass. Doichinov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

48e minuut.
Daar is Sindelar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sindelar passt de bal met de wreef. Piat is nu in balbezit. Reifenauer verovert de bal door een tackle van achteren. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Ofner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Morgenstern passt de bal in één keer door. Rodríguez rent richting de bal. Rodríguez passt de bal in één keer door. Burliga rent richting de bal. Burliga haalt uit met een fantastische trap. Gusenbauer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Gschwent raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Brugaletta komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Hermida rent richting de bal. Brugaletta onderschept slim de pass. Brugaletta probeert naar een medespeler te passen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Inworp. Chłodek komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Zaldívar probeert naar een medespeler te passen. Blake rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pressinger. Blake raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Hermida neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Blake bereikt de bal nog maar net als eerste. Sperber onderschept slim de pass. Sperber geeft de bal voor. Reifenauer rent richting de bal. Xuepeng is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ściuk komt het veld opgelopen. Oelschlägel komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pressinger verovert de bal door een tackle van achteren. Sperber is nu in balbezit. Sperber geeft een lange en hoge pass. Xuepeng is nu in balbezit. Xuepeng haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Austria Laa 1:3

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zitzlsperger komt het veld opgelopen. Moschitto komt het veld opgelopen. Gottlob komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 59%, Austria Laa 41%.
Wild Boyz Vienna - Austria Laa 1:3