Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United FC Babykracher
smv Tactiek Plan B
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 2
56.2 gemiddelde waardering 49.8
good Schieten good
very good Passen solid
very good Verdedigen very good


4e minuut.
Navratil met de inworp. Klungelig pakt Betz de bal. Betz passt de bal in één keer door. Schwarzberger rent richting de bal. Schwarzberger haalt uit met een fantastische trap. Radhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Seidl met de inworp. Navratil rent richting de bal. Navratil geeft een lange en hoge pass. Grissemann rent richting de bal. Grissemann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Stein geeft een lange en hoge pass. Weinberger is nu in balbezit. Weinberger passt de bal in één keer door. Grissemann rent richting de bal. Grissemann schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

41e minuut.
Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Goscherter bereikt de bal nog maar net als eerste. Goscherter draait met de bal, schiet en ... Müffler maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 64%, FC Babykracher 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Tirol United - FC Babykracher 0:0

46e minuut.
Schönbass komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Seidl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zenker rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Stein. Stein krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Sackbauer probeert naar een medespeler te passen. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht heeft problemen om de bal te vangen. Zollbrecht draait met de bal, schiet en ... Müffler maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FC Babykracher 1:0

58e minuut.
Daar is Navratil, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht met een sublieme pass. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FC Babykracher 2:0

59e minuut.
Lopes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bierfroh begaat een overtreding. Lopes is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tkacz met een snel genomen vrije trap. Zollbrecht rent richting de bal. Zollbrecht speelt de bal door. Goscherter is nu in balbezit. Goscherter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FC Babykracher 3:0

60e minuut.
Rosner komt het veld opgelopen. Petterson komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Radhuber trapt de bal weg van het doel. Zollbrecht rent richting de bal. Klungelig pakt Zollbrecht de bal. Zollbrecht geeft een hoge lob. Lopes heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FC Babykracher 4:0

70e minuut.
Seidl onderschept slim de pass. Seidl probeert naar een medespeler te passen. Weinberger speelt de bal door. Grissemann is nu in balbezit. Grissemann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Schlingel komt het veld opgelopen. Ringer komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Daar is Zollbrecht, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Galastro begaat een overtreding. Zollbrecht is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zollbrecht wilt de vrije trap nemen. Lopes springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - FC Babykracher 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 57%, FC Babykracher 43%.
Tirol United - FC Babykracher 5:0