Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
5kyfall Football Club Austria WAC
New Project Tactiek Gutau
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
63 gemiddelde waardering 63.5
outstanding Schieten excellent
excellent Passen very good
excellent Verdedigen incredible


3e minuut.
Matevosyan heeft problemen om de bal te vangen. Matevosyan passt de bal met de wreef. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki schiet op doel. Boissy maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

6e minuut.
Lindberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Lindberg passt de bal zonder na te denken. Kupaymañ is nu in balbezit. Kupaymañ geeft een hoge lob. Wagenborg maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Daar is Bastos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghillani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghillani geeft de bal voor. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Lafleur probeert naar een medespeler te passen. Šalina rent richting de bal. Šalina passt de bal zonder na te denken. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

17e minuut.
Bastos bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walendziuk. Bastos is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wagenborg zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Bastos springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Lafleur bereikt de bal nog maar net als eerste. Lafleur passt de bal in één keer door. Šalina is nu in balbezit. Šalina schiet op doel. Boissy werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

29e minuut.
Piękny kopt de bal weg. Haliti rent richting de bal. Wagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenborg schiet op doel. Hidegkuti maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Matthys speelt de bal door. Jahreis heeft problemen om de bal te vangen. Zawadziłło is nu in balbezit. Rolfes is nu in balbezit. Rolfes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Haliti geeft de bal voor. Pajęcki kopt de bal weg. Matthys bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolfes onderschept slim de pass. Rolfes schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Ahmetagić geeft een hoge lob. Wagenborg bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghillani verovert de bal door een tackle van achteren. Ghillani geeft een hoge lob. Pajęcki maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Haliti probeert de bal met de borst te controleren. Ghillani bereikt de bal nog maar net als eerste. Wagenborg verovert de bal door een tackle van achteren. Wagenborg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Austria WAC 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 41%, Austria WAC 59%.
5kyfall Football Club - Austria WAC 0:1

54e minuut.
Calvo rent richting de bal. Zawadziłło onderschept slim de pass. Zawadziłło passt de bal met de wreef. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ahmetagić, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
5kyfall Football Club - Austria WAC 1:1

58e minuut.
Bình Nguyên met de inworp. Matevosyan rent richting de bal. Matevosyan passt de bal zonder na te denken. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Lafleur speelt de bal door. Zawadziłło met een sublieme pass. Pajęcki is nu in balbezit. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Boissy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Austria WAC 2:1

82e minuut.
Matevosyan is nu in balbezit. Šalina bereikt de bal nog maar net als eerste. Šalina passt de bal in één keer door. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki draait met de bal, schiet en ... Boissy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal raakt de paal.

86e minuut.
Haliti bereikt de bal nog maar net als eerste. Piękny speelt de bal door. Pajęcki bereikt de bal nog maar net als eerste. Pajęcki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
5kyfall Football Club - Austria WAC 3:1

90e minuut.
Matevosyan probeert naar een medespeler te passen. Zawadziłło rent richting de bal. Zawadziłło passt de bal zonder na te denken. Pajęcki rent richting de bal. Pajęcki haalt uit met een fantastische trap. Boissy kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: 5kyfall Football Club 37%, Austria WAC 63%.
5kyfall Football Club - Austria WAC 3:1