Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Wien-FJB Blue Vodka
fredineu Tactiek 1 433 attack
41% Balbezit 59%
67% Spel op eigen helft 33%
0 Doelpogingen 38
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.4 gemiddelde waardering 47.9
zwak Schieten uitmuntend
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


1e minuut.
Steidenreiter is nu in balbezit. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Steidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich onderschept slim de pass. Ölscheich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:1

6e minuut.
Ruckendorfer geeft een hoge lob. Inworp. Steindl met een snelle inworp. Wesely is nu in balbezit. Wesely draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Şirinov passt de bal zonder na te denken. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Gargamel zijn tegenspeler op de grond. Gargamel krijgt een gele kaart.

16e minuut.
Şirinov rent richting de bal. Şirinov speelt de bal door. Wesely bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ölscheich haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:2

18e minuut.
Gargamel is nu in balbezit. Kirchtag verovert de bal door een tackle van achteren. Kirchtag met een sublieme pass. Ölscheich heeft problemen om de bal te vangen. Ölscheich draait met de bal, schiet en ... Dunaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Laubinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ölscheich krijgt zijn hoofd ertegen. Dunaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:3

21e minuut.
Klungelig pakt Wesely de bal. Gargamel rent richting de bal. Döbrögi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Döbrögi krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Şirinov heeft problemen om de bal te vangen. Şirinov geeft de bal voor. Ruckendorfer heeft problemen om de bal te vangen. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich schiet op doel. Dunaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Steindl rent richting de bal. Steindl speelt de bal door. Trischler is nu in balbezit. Kirchtag onderschept slim de pass. Kirchtag schiet op doel. Dunaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ölscheich is nu in balbezit. Ölscheich schiet op doel. Dunaj probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Kaiserseder onderschept slim de pass. Kaiserseder geeft de bal voor. Ruckendorfer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Wesely is nu in balbezit. Wesely schiet op doel. Dunaj bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wien-FJB 56%, Blue Vodka 44%.
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:3

46e minuut.
Riadchenko komt het veld opgelopen. Trčka komt het veld opgelopen. Rivarola komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Belea controleert de bal met de borst. Gargamel rent richting de bal. Belea onderschept slim de pass. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Riadchenko kopt de bal weg. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka passt de bal met de wreef. Daar is Rivarola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Dunaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:4

58e minuut.
Steidenreiter bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka rent richting de bal. Trčka passt de bal zonder na te denken. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel. Dunaj probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Rivarola is nu in balbezit. Trischler rent richting de bal. Rivarola onderschept slim de pass. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Trischler bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola onderschept slim de pass. Rivarola passt de bal met de wreef. Trčka is nu in balbezit. Trčka draait met de bal, schiet en ... Dunaj bokst de bal weg. Rivarola rent richting de bal. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. Dunaj kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola schiet op doel. Dunaj werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:5

71e minuut.
Şirinov probeert naar een medespeler te passen. Belea bereikt de bal nog maar net als eerste. Belea speelt de bal door. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko passt de bal zonder na te denken. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Trčka rent richting de bal. Trčka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Unmensch rent richting de bal. Daup is nu in balbezit. Unmensch verovert de bal door een tackle van achteren. Unmensch geeft een lange en hoge pass. Trčka springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Belea speelt de bal door. Trčka is nu in balbezit. Trčka passt de bal met de wreef. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Laubinger met een snelle inworp. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola geeft de bal voor. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Trčka heeft problemen om de bal te vangen. Trčka passt de bal met de wreef. Riadchenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Dunaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:6

82e minuut.
Dunaj trapt de bal weg. Belea rent richting de bal. Belea speelt de bal door. Klungelig pakt Riadchenko de bal. Riadchenko haalt uit met een fantastische trap. Dunaj bokst de bal weg. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola draait met de bal, schiet en ... Dunaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:7

85e minuut.
Zwetschinger passt de bal zonder na te denken. Rivarola rent richting de bal. Trčka bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivarola haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Trčka is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Riadchenko passt de bal zonder na te denken. Rivarola bereikt de bal nog maar net als eerste. Trčka rent richting de bal. Trčka draait met de bal, schiet en ... Dunaj probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Riadchenko passt de bal zonder na te denken. Trčka is nu in balbezit. Trčka passt de bal met de wreef. Rivarola is nu in balbezit. Rivarola schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Rivarola passt de bal met de wreef. Trčka rent richting de bal. Trčka passt de bal in één keer door. Riadchenko heeft problemen om de bal te vangen. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Ruckendorfer met een harde bal richting middenveld. Belea rent richting de bal. Belea passt de bal met de wreef. Riadchenko rent richting de bal. Riadchenko draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Wien-FJB 78%, Blue Vodka 22%.
FC Wien-FJB - Blue Vodka 0:7