Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liverpool 7 0 Man Utd FC Oyster
343 Tactiek hüttengaudi
43% Balbezit 57%
79% Spel op eigen helft 21%
0 Doelpogingen 42
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 57.8
adequate Schieten outstanding
weak Passen solid
adequate Verdedigen good


8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Torossyan met de inworp. Exler rent richting de bal. Exler geeft een hoge lob. Suppan maakt een snoekduik en kopt de bal. Dompedro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Valdo met de inworp. May met een sublieme pass. Burkhard is nu in balbezit. Burkhard haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Konidaris heeft problemen om de bal te vangen. Suppan rent richting de bal. Suppan schiet op doel. Dompedro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:1

14e minuut.
Zadorin onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Valdo zal de hoekschop nemen. Burkhard maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! Pleimelding verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Valdo met een sublieme pass. Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torossyan passt de bal met de wreef. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard schiet op doel. Dompedro bokst de bal weg.

23e minuut.
Exler passt de bal in één keer door. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak passt de bal met de wreef. Valdo rent richting de bal. Valdo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
May passt de bal zonder na te denken. Lech is nu in balbezit. Balak verovert de bal door een tackle van achteren. Balak draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Konidaris onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Valdo neemt de hoekschop. Balak heeft problemen om de bal te vangen. Balak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Burkhard onderschept slim de pass. Burkhard geeft de bal voor. Suppan rent richting de bal. Suppan schiet op doel. Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:2

31e minuut.
Burkhard rent richting de bal. Burkhard passt de bal in één keer door. Suppan rent richting de bal. Suppan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Burkhard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suppan is nu in balbezit. Suppan draait met de bal, schiet en ... Dompedro probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:3

34e minuut.
May passt de bal met de wreef. Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torossyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Balak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balak draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan heeft problemen om de bal te vangen. Suppan draait met de bal, schiet en ... Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:4

41e minuut.
Konidaris geeft de bal voor. Inworp. Valdo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. May probeert de bal met de borst te controleren. May schiet op doel. De bal raakt de paal. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suppan is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:5

43e minuut.
Exler met een sublieme pass. Torossyan met een sublieme pass. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak draait met de bal, schiet en ... Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdo met een sublieme pass. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 76%, FC Oyster 24%.
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:6

53e minuut.
Burkhard rent richting de bal. Suppan is nu in balbezit. Balak is nu in balbezit. Balak haalt uit met een fantastische trap. Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:7

54e minuut.
Valdo verovert de bal door een tackle van achteren. Valdo met een sublieme pass. Klungelig pakt Balak de bal. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Dompedro bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Burkhard kopt de bal weg. Balak kan de bal niet met de borst controleren. Balak passt de bal met de wreef. Burkhard rent richting de bal. Burkhard draait met de bal, schiet en ... Dompedro bokst de bal weg. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:8

57e minuut.
Meléndez probeert naar een medespeler te passen. Morka heeft problemen om de bal te vangen. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Burkhard onderschept slim de pass. Burkhard geeft een hoge lob. Konidaris heeft problemen om de bal te vangen. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Torossyan geeft een hoge lob. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak met een sublieme pass. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Valdo heeft problemen om de bal te vangen. Valdo geeft een lange en hoge pass. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak draait met de bal, schiet en ... Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:9

68e minuut.
Torossyan speelt de bal door. Balak rent richting de bal. Burkhard rent richting de bal. Burkhard draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:10

69e minuut.
Daar is Morka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suppan onderschept slim de pass. Suppan passt de bal in één keer door. Burkhard bereikt de bal nog maar net als eerste. Burkhard draait met de bal, schiet en ... Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:11

71e minuut.
Tuama geeft een hoge lob. Valdo speelt de bal door. Suppan rent richting de bal. Suppan haalt uit met een fantastische trap. Dompedro maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:12

75e minuut.
Torossyan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Exler geeft de bal voor. Balak bereikt de bal nog maar net als eerste. Balak draait met de bal, schiet en ... Dompedro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:13

79e minuut.
Valdo passt de bal zonder na te denken. Konidaris verovert de bal door een tackle van achteren. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:14

81e minuut.
Torossyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Torossyan passt de bal zonder na te denken. Konidaris is nu in balbezit. Burkhard verovert de bal door een tackle van achteren. Burkhard schiet op doel. Dompedro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Suppan is nu in balbezit. Suppan haalt uit met een fantastische trap. Dompedro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
May rent richting de bal. May passt de bal met de wreef. Balak rent richting de bal. Balak passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Burkhard de bal. Paal! Balak rent richting de bal. Balak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:15

85e minuut.
Torossyan rent richting de bal. Torossyan geeft een hoge lob. Valdo probeert naar een medespeler te passen. Suppan bereikt de bal nog maar net als eerste. Suppan schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lech bereikt de bal nog maar net als eerste. Torossyan verovert de bal door een tackle van achteren. Torossyan speelt de bal door. Balak is nu in balbezit. Balak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Burkhard raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cyll komt het veld opgelopen. Dompedro met een harde bal richting middenveld. May kopt de bal weg. Cyll bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Balak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balak schiet op doel. Dompedro bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liverpool 7 0 Man Utd 82%, FC Oyster 18%.
Liverpool 7 0 Man Utd - FC Oyster 0:15