Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tirol United Blue Vodka
smv Tactiek 532 - C3,2
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
59.8 gemiddelde waardering 59.9
excellent Schieten excellent
very good Passen very good
excellent Verdedigen solid


2e minuut.
Lara speelt de bal door. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht passt de bal met de wreef. Lopes is nu in balbezit. Lopes draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Mâţea passt de bal in één keer door. Gheorghiţă rent richting de bal. Gheorghiţă passt de bal in één keer door. Wiśniewski rent richting de bal. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap. Radhuber bokst de bal weg.

5e minuut.
Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Lopes met een sublieme pass. Lara rent richting de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Lara passt de bal in één keer door. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht passt de bal zonder na te denken. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Stein kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Korodowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Salzmann verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Gheorghiţă zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Gheorghiţă rent richting de bal. Tkacz verovert de bal door een tackle van achteren. Tkacz passt de bal zonder na te denken. Daar is Lara, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lara haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Blue Vodka 1:0

29e minuut.
Lara kopt de bal weg. Zollbrecht is nu in balbezit. Zollbrecht geeft de bal voor. Lara springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Blue Vodka 2:0

35e minuut.
Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch speelt de bal door. Gheorghiţă met een sublieme pass. Daar is Ivančo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Radhuber bokst de bal weg.

36e minuut.
Mâţea met een sublieme pass. Jendrúch bereikt de bal nog maar net als eerste. Jendrúch passt de bal met de wreef. Ivančo bereikt de bal nog maar net als eerste. Ivančo draait met de bal, schiet en ... Radhuber bokst de bal weg.

40e minuut.
Zollbrecht speelt de bal door. Lara is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mâţea. Mâţea krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 54%, Blue Vodka 46%.
Tirol United - Blue Vodka 2:0

48e minuut.
Zollbrecht probeert naar een medespeler te passen. Lopes is nu in balbezit. Lopes passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Döbrögi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Şirinov verovert de bal door een tackle van achteren. Şirinov geeft een hoge lob. Ivančo is nu in balbezit. Ivančo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tirol United - Blue Vodka 2:1

57e minuut.
Jendrúch speelt de bal door. Ivančo is nu in balbezit. Górny tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Górny krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Gržinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gržinić raakt geblesseerd tijdens het duel. Goscherter komt het veld opgelopen. Sackbauer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Neusiedl passt de bal in één keer door. Gheorghiţă is nu in balbezit. Gheorghiţă probeert naar een medespeler te passen. Wiśniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiśniewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ölscheich komt het veld opgelopen. Kirchtag komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tirol United 48%, Blue Vodka 52%.
Tirol United - Blue Vodka 2:1