Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wild Boyz Vienna Tirol United
433nn Tactiek smv
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
3 Doelpogingen 18
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
61.5 gemiddelde waardering 59.8
formidable Schieten formidable
excellent Passen very good
incredible Verdedigen formidable


11e minuut.
Tkacz met een snelle inworp. Rionda is nu in balbezit. Jakovina verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovina geeft de bal voor. Ucchino krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:1

12e minuut.
Jakovina is nu in balbezit. Jakovina geeft een lange en hoge pass. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:2

22e minuut.
Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal in één keer door. Ucchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucchino draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Piat de bal onder controle te krijgen. Ofner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Piat bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:3

27e minuut.
Górny onderschept slim de pass. Górny geeft de bal voor. Klungelig pakt Doichinov de bal. Lara onderschept slim de pass. Lara draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:4

28e minuut.
Zaldívar is nu in balbezit. Ucchino onderschept slim de pass. Ucchino passt de bal in één keer door. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Paal!

35e minuut.
Lara is nu in balbezit. Lara passt de bal met de wreef. Ucchino is nu in balbezit. Ucchino schiet op doel. Ofner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:5

41e minuut.
Rionda bereikt de bal nog maar net als eerste. Jakovina verovert de bal door een tackle van achteren. Jakovina passt de bal zonder na te denken. Ucchino is nu in balbezit. Ucchino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:6

42e minuut.
Hermida passt de bal met de wreef. Blake is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ioanin. Ioanin krijgt een gele kaart. Blake is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hermida zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Blake maakt een snoekduik en kopt de bal. Radhuber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Peter komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 63%, Tirol United 37%.
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:6

58e minuut.
Mihliuc met een sublieme pass. Ucchino bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar begaat een overtreding. Ucchino is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mihliuc wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Jakovina met een sublieme pass. Ucchino is nu in balbezit. Ucchino probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

62e minuut.
Doichinov probeert naar een medespeler te passen. Tkacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tkacz probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Lara de bal. Lara schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chłodek komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Gržinić bereikt de bal nog maar net als eerste. Blake schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gržinić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Põllu komt het veld opgelopen. Bzdak zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Coombes kopt de bal weg. Zaldívar bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaldívar geeft een lange en hoge pass. Blake krijgt zijn hoofd ertegen. Radhuber probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

74e minuut.
Ucchino is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mihliuc geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Ucchino springt en kopt de bal. Ofner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:7

89e minuut.
Gržinić speelt de bal door. Tkacz met een sublieme pass. Doichinov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara onderschept slim de pass. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wild Boyz Vienna 50%, Tirol United 50%.
Wild Boyz Vienna - Tirol United 0:7