Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:14
  • Competitiewedstrijd: Erste Liga.02
  • Stadion: Hohe Warte
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 21213
W.S. Klabund Utd Vienna Maniacs
injury-off Tactiek 433-1
47% Balbezit 53%
98% Spel op eigen helft 2%
0 Doelpogingen 61
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
38.9 gemiddelde waardering 47.1
matig Schieten uitmuntend
matig Passen goed
redelijk Verdedigen matig


4e minuut.
Mössler passt de bal met de wreef. Niederer is nu in balbezit. Niederer probeert naar een medespeler te passen. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Inworp. Reifenauer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Niederer met een sublieme pass. Klungelig pakt Bozduganov de bal. Bozduganov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Niederer heeft problemen om de bal te vangen. Niederer speelt de bal door. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:1

9e minuut.
Connysson geeft een hoge lob. Bozduganov kopt de bal weg. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:2

11e minuut.
Zirps met een sublieme pass. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bozduganov raakt geblesseerd tijdens het duel. Bozduganov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Paal!

14e minuut.
Lanzinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Lanzinger passt de bal zonder na te denken. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:3

17e minuut.
Schobersberger is nu in balbezit. Lampuga rent richting de bal. Schobersberger onderschept slim de pass. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

18e minuut.
Lanzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schobersberger met een sublieme pass. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:4

19e minuut.
Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov onderschept slim de pass. Bozduganov passt de bal in één keer door. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:5

22e minuut.
Mössler bereikt de bal nog maar net als eerste. Lampuga rent richting de bal. Lanzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov schiet op doel. Şoneriu bokst de bal weg. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu speelt de bal door. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer schiet op doel. Şoneriu met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Reifenauer neemt de hoekschop. Schobersberger krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Sesuru is nu in balbezit. Niederer onderschept slim de pass. Niederer met een sublieme pass. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov schiet op doel. Paal! Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov schiet op doel. Şoneriu bokst de bal weg.

28e minuut.
Zirps heeft problemen om de bal te vangen. Zirps speelt de bal door. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:6

29e minuut.
Lanzinger met de inworp. Asprilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:7

29e minuut.
Lampuga speelt de bal door. Daar is Asprilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozduganov onderschept slim de pass. Bozduganov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:8

31e minuut.
Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Feuerbach probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:9

33e minuut.
Connysson probeert de bal aan de voet te houden. Reifenauer is nu in balbezit. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:10

35e minuut.
Klungelig pakt Reifenauer de bal. Reifenauer passt de bal zonder na te denken. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:11

36e minuut.
Schobersberger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lanzinger probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:12

38e minuut.
Niederer passt de bal met de wreef. Bode Cego met een sublieme pass. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:13

42e minuut.
Mössler is nu in balbezit. Jung rent richting de bal. Mössler speelt de bal door. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Reifenauer de bal. Reifenauer passt de bal met de wreef. Şoneriu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 99%, Vienna Maniacs 1%.
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:13

46e minuut.
Barrancos komt het veld opgelopen. Bogado komt het veld opgelopen.

46e minuut.
Lampuga probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zirps kopt de bal weg. Bozduganov heeft problemen om de bal te vangen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:14

48e minuut.
Feuerbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirps probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:15

52e minuut.
Lanzinger met de inworp. Schobersberger met een sublieme pass. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:16

53e minuut.
Bogado met een sublieme pass. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer passt de bal in één keer door. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Lanzinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schobersberger met een sublieme pass. Şoneriu speelt de bal door. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Bozduganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozduganov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:17

56e minuut.
Niederer passt de bal met de wreef. Schobersberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov schiet op doel. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:18

59e minuut.
Lanzinger verovert de bal door een tackle van achteren. Lanzinger passt de bal zonder na te denken. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer schiet op doel. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Reifenauer met de inworp. Niederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederer met een sublieme pass. Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov schiet op doel. Şoneriu bokst de bal weg.

64e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Schobersberger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:19

66e minuut.
Inworp. Niederer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer geeft de bal voor. Bozduganov krijgt zijn hoofd ertegen. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Inworp. Lanzinger met de inworp. Schobersberger met een sublieme pass. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:20

70e minuut.
Klungelig pakt Zirps de bal. Zirps met een sublieme pass. Daar is Bozduganov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bozduganov schiet op doel. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:21

71e minuut.
Wondrak komt het veld opgelopen. Bieneck komt het veld opgelopen. Wohlfahrt komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Bogado is nu in balbezit. Lanzinger onderschept slim de pass. Lanzinger probeert naar een medespeler te passen. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:22

74e minuut.
Bozduganov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bozduganov schiet op doel. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wondrak draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Doeltrap. Şoneriu trapt de bal weg. Bozduganov heeft problemen om de bal te vangen. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:23

75e minuut.
Drechsler komt het veld opgelopen.

77e minuut.
Coman passt de bal met de wreef. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Coman. Drechsler is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lanzinger met een snel genomen vrije trap. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şoneriu speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lanzinger zal de hoekschop nemen. Wondrak maakt een snoekduik en kopt de bal. Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wondrak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:24

79e minuut.
Coman bereikt de bal nog maar net als eerste. Coman passt de bal met de wreef. Ollesson heeft problemen om de bal te vangen. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wondrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:25

81e minuut.
Lampuga geeft een lange en hoge pass. Wondrak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Zirps kopt de bal weg. Wondrak rent richting de bal. Wondrak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Connysson is nu in balbezit. Connysson geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Wondrak neemt de hoekschop. Drechsler krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:26

85e minuut.
Coman geeft een hoge lob. Wondrak kopt de bal weg. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:27

86e minuut.
Ollesson geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niederer met de inworp. Wondrak rent richting de bal. Wondrak haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu bokst de bal weg.

89e minuut.
Feuerbach met een sublieme pass. Niederer speelt de bal door. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:28

90e minuut.
Wondrak verovert de bal door een tackle van achteren. Wondrak speelt de bal door. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:29

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: W.S. Klabund Utd 97%, Vienna Maniacs 3%.
W.S. Klabund Utd - Vienna Maniacs 0:29