Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 19:14
  • Competitiewedstrijd: Erste Liga.02
  • Stadion: Paltenstadion
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 25078
Feijahoat Rottenmann FC Speedy Gonzales
442 Std Tactiek st3_hall_433
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
6 Doelpogingen 20
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
59.9 gemiddelde waardering 63.8
uitstekend Schieten formidabel
uitstekend Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


8e minuut.
Feitoza Dias met een sublieme pass. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Feitoza Dias rent richting de bal. Woltemade rent richting de bal. Feitoza Dias speelt de bal door. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Żurański met een sublieme pass. Haidl is nu in balbezit. Haidl passt de bal in één keer door. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Speedy Gonzales 0:1

38e minuut.
Schneider rent richting de bal. Schneider geeft een lange en hoge pass. Kuldmaa probeert naar een medespeler te passen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Schneider rent richting de bal. Schneider met een sublieme pass. Mutz is nu in balbezit. Mutz geeft een lange en hoge pass. Uhrenholt maakt een snoekduik en kopt de bal. Soma verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

42e minuut.
Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade passt de bal in één keer door. Joostberends bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Klag probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Speedy Gonzales 0:2

43e minuut.
Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider passt de bal zonder na te denken. Mutz rent richting de bal. Mutz haalt uit met een fantastische trap. Soma maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Speedy Gonzales 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 68%, FC Speedy Gonzales 32%.
Feijahoat Rottenmann - FC Speedy Gonzales 1:2

51e minuut.
Bertarini kopt de bal weg. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias geeft een hoge lob. Joostberends maakt een snoekduik en kopt de bal. Klag werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Dengler maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Klag trapt de bal weg. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Mutz rent richting de bal. Uhrenholt is nu in balbezit. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz draait met de bal, schiet en ... Nietnagel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Dengler is nu in balbezit. Dengler speelt de bal door. Żurański is nu in balbezit. Żurański geeft een lange en hoge pass. Woltemade krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Golke probeert naar een medespeler te passen. Gschwobat met een sublieme pass. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Klag probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Woltemade met een sublieme pass. Feitoza Dias probeert naar een medespeler te passen. Gschwobat bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dengler haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Gschwobat geeft een hoge lob. Bertarini rent richting de bal. Joostberends verovert de bal door een tackle van achteren. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Klag maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Speedy Gonzales 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 58%, FC Speedy Gonzales 42%.
Feijahoat Rottenmann - FC Speedy Gonzales 1:3