Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:11
  • Competitiewedstrijd: Erste Liga.02
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 42178
FC Speedy Gonzales Vienna Maniacs
st3_hall_433 Tactiek 433-1
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 26
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 3
53.5 gemiddelde waardering 54.8
very good Schieten excellent
solid Passen solid
solid Verdedigen very good


1e minuut.
Klosterhuber met een sublieme pass. Schobersberger rent richting de bal. Met opzet legt Gschwobat zijn tegenspeler op de grond. Gschwobat krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Niederer rent richting de bal. Niederer geeft een lange en hoge pass. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

7e minuut.
Sabani rent richting de bal. Sabani geeft de bal voor. Niederer met een sublieme pass. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Schabe bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

11e minuut.
Baron met een snelle inworp. Niederer rent richting de bal. Niederer speelt de bal door. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Wondrak is nu in balbezit. Wondrak haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 0:1

14e minuut.
Feuerbach verovert de bal door een tackle van achteren. Feuerbach geeft een hoge lob. Kalmár heeft problemen om de bal te vangen. Wondrak is nu in balbezit. Wondrak draait met de bal, schiet en ... Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

15e minuut.
Nuroğlu geeft een hoge lob. Kalmár geeft een hoge lob. Mössler rent richting de bal. Dorr onderschept slim de pass. Dorr draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber passt de bal zonder na te denken. Schobersberger is nu in balbezit. Schobersberger draait met de bal, schiet en ... Schabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 0:2

22e minuut.
Lenosis verovert de bal door een tackle van achteren. Lenosis geeft een hoge lob. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Zollbrecht werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 1:2

24e minuut.
Zirps probeert naar een medespeler te passen. Klosterhuber rent richting de bal. Klosterhuber geeft een lange en hoge pass. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Niederer met de inworp. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

26e minuut.
Klosterhuber geeft een hoge lob. Lenosis probeert naar een medespeler te passen. Nuroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wondrak haalt uit met een fantastische trap. Schabe verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Perlbach controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Bieneck neemt vlug de vrije trap. Wondrak kopt de bal weg. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Schabe kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Reifenauer passt de bal met de wreef. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Schobersberger rent richting de bal. Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Klosterhuber draait met de bal, schiet en ... Schabe bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 63%, Vienna Maniacs 37%.
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 1:2

46e minuut.
Feitoza Dias komt het veld opgelopen. Joostberends komt het veld opgelopen. Wożniak komt het veld opgelopen.

49e minuut.
Bieneck passt de bal in één keer door. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Niederer rent richting de bal. Niederer haalt uit met een fantastische trap. Schabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Feitoza Dias passt de bal zonder na te denken. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends passt de bal met de wreef. Perlbach rent richting de bal. Perlbach draait met de bal, schiet en ... Zollbrecht bokst de bal weg.

55e minuut.
Kalmár neemt vlug de vrije trap. Joostberends kopt de bal weg. Feitoza Dias bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias draait met de bal, schiet en ... Zollbrecht maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 2:2

56e minuut.
Niederer rent richting de bal. Niederer passt de bal in één keer door. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. Schabe werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

58e minuut.
Dorr passt de bal zonder na te denken. Niederer probeert naar een medespeler te passen. Baron verovert de bal door een tackle van achteren. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Wondrak rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Feitoza Dias ... Strafschop! Wondrak raakt geblesseerd tijdens het duel. Wondrak legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Schabe probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 2:3

61e minuut.
Zirps bereikt de bal nog maar net als eerste. Zirps passt de bal in één keer door. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer schiet op doel. Schabe maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Mössler verovert de bal door een tackle van achteren. Mössler probeert naar een medespeler te passen. Kalmár geeft de bal voor. Joostberends is nu in balbezit. Joostberends schiet op doel. Zollbrecht bokst de bal weg.

70e minuut.
Bode Cego bereikt de bal nog maar net als eerste. Bode Cego geeft een hoge lob. Wondrak kopt de bal weg. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Klinger komt het veld opgelopen. Wohlfahrt komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Nuroğlu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Klosterhuber met de inworp. Schobersberger is nu in balbezit. Schobersberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Dorr rent richting de bal. Mössler onderschept slim de pass. Mössler passt de bal in één keer door. Reifenauer rent richting de bal. Reifenauer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Doeltrap. Bozduganov komt het veld opgelopen. Drechsler komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Klosterhuber bereikt de bal nog maar net als eerste. Drechsler bereikt de bal nog maar net als eerste. Feitoza Dias maakt een afschuwelijke overtreding. Feitoza Dias krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Wożniak onderschept slim de pass. Wożniak geeft een hoge lob. Niederer kopt de bal weg. Bozduganov rent richting de bal. Bozduganov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 64%, Vienna Maniacs 36%.
FC Speedy Gonzales - Vienna Maniacs 2:3