Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann W.S. Klabund Utd
442 Std Tactiek injury-off
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
62 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
53.9 gemiddelde waardering 46.9
brilliant Schieten good
excellent Passen average
average Verdedigen good


1e minuut.
Lichtenegger passt de bal met de wreef. Flaum speelt de bal door. Mann is nu in balbezit. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 1:0

3e minuut.
Flaum is nu in balbezit. Flaum speelt de bal door. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt schiet op doel. Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 2:0

5e minuut.
Asprilla geeft een hoge lob. Lichtenegger heeft problemen om de bal te vangen. Lichtenegger met een sublieme pass. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Şoneriu bokst de bal weg. Pöcher rent richting de bal. Pöcher speelt de bal door. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Paal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Daar is Lichtenegger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lichtenegger passt de bal zonder na te denken. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 3:0

10e minuut.
Bednarz geeft een hoge lob. Pöcher kopt de bal weg. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 4:0

11e minuut.
Asprilla passt de bal zonder na te denken. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Schneider geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pöcher maakt een snoekduik en kopt de bal. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 5:0

13e minuut.
Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mann speelt de bal door. Pöcher rent richting de bal. Pöcher schiet op doel. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 6:0

14e minuut.
Mann is nu in balbezit. Mann passt de bal met de wreef. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

19e minuut.
Schneider met de inworp. Flaum kan de bal niet met de borst controleren. Flaum probeert naar een medespeler te passen. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Forêt geeft een hoge lob. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lichtenegger neemt de hoekschop. Pöcher maakt een snoekduik en kopt de bal. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 7:0

22e minuut.
Mann probeert naar een medespeler te passen. Krachel probeert naar een medespeler te passen. Mann speelt de bal door. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Inworp. Schneider met de inworp. Mann met een sublieme pass. Pöcher heeft problemen om de bal te vangen. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 8:0

25e minuut.
Lichtenegger met een sublieme pass. Mann speelt de bal door. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 9:0

27e minuut.
Asprilla trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Schneider met de inworp. Uhrenholt probeert de bal met de borst te controleren. Uhrenholt schiet op doel. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Lichtenegger met een sublieme pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider probeert naar een medespeler te passen. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt schiet op doel. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Daar is Lampuga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şoneriu speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schneider zal de hoekschop nemen. Pöcher krijgt zijn hoofd ertegen. Şoneriu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Schneider met een snelle inworp. Uhrenholt kan de bal niet met de borst controleren. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 10:0

33e minuut.
Lichtenegger speelt de bal door. Schneider rent richting de bal. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Schneider met de inworp. Flaum probeert de bal met de borst te controleren. Flaum passt de bal zonder na te denken. Pöcher rent richting de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 11:0

36e minuut.
Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt passt de bal in één keer door. Pöcher heeft problemen om de bal te vangen. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Asprilla met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lichtenegger neemt de hoekschop. Daar is Pöcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöcher draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

38e minuut.
Connysson rent richting de bal. Lichtenegger onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lichtenegger zal de hoekschop nemen. Pöcher springt en kopt de bal. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

41e minuut.
Mann speelt de bal door. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher heeft problemen om de bal te vangen. Pöcher schiet op doel. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 12:0

43e minuut.
Daar is Pöcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöcher passt de bal met de wreef. Mann is nu in balbezit. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu bokst de bal weg. Lampuga heeft problemen om de bal te vangen. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 13:0

44e minuut.
Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uhrenholt rent richting de bal. Mann rent richting de bal. Mann draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 14:0

45e minuut.
Bogado komt het veld opgelopen.

45e minuut.
Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Şoneriu speelt de bal door. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lichtenegger zal de hoekschop nemen. Pöcher maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Inworp. Schneider met de inworp. Uhrenholt controleert de bal met de borst. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 9%, W.S. Klabund Utd 91%.
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 15:0

47e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt rent richting de bal. Lampuga controleert de bal met de borst. Pöcher rent richting de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 16:0

48e minuut.
Uhrenholt onderschept slim de pass. Uhrenholt passt de bal met de wreef. Lichtenegger speelt de bal door. Klungelig pakt Pöcher de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

51e minuut.
Pöcher rent richting de bal. Pöcher passt de bal met de wreef. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... Şoneriu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 17:0

53e minuut.
Inworp. Schneider met een snelle inworp. Uhrenholt controleert de bal met de borst. Uhrenholt schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 18:0

55e minuut.
Lichtenegger passt de bal met de wreef. Schneider rent richting de bal. Schneider passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Uhrenholt de bal. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 19:0

57e minuut.
Mijajlović met een sublieme pass. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lichtenegger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Pöcher kopt de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 20:0

58e minuut.
Lichtenegger met een sublieme pass. Uhrenholt rent richting de bal. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 21:0

59e minuut.
Bogado passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Uhrenholt de bal onder controle te krijgen. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 22:0

61e minuut.
Inworp. Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uhrenholt controleert de bal met de borst. Uhrenholt probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pöcher de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher schiet op doel. De bal raakt de paal.

62e minuut.
Flaum is nu in balbezit. Flaum speelt de bal door. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt schiet op doel. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Lichtenegger met een snelle inworp. Pöcher probeert naar een medespeler te passen. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 23:0

64e minuut.
Bertarini probeert naar een medespeler te passen. Schneider rent richting de bal. Schneider speelt de bal door. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann passt de bal in één keer door. Şoneriu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Lichtenegger met een sublieme pass. Schneider bereikt de bal nog maar net als eerste. Schneider speelt de bal door. Pöcher rent richting de bal. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu bokst de bal weg. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lichtenegger neemt de hoekschop. Pöcher krijgt zijn hoofd ertegen. Şoneriu probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 24:0

69e minuut.
Lichtenegger rent richting de bal. Uhrenholt rent richting de bal. Uhrenholt passt de bal zonder na te denken. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

73e minuut.
Schneider probeert naar een medespeler te passen. Uhrenholt heeft problemen om de bal te vangen. Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 25:0

79e minuut.
Schneider met een snelle inworp. Uhrenholt probeert de bal met de borst te controleren. Uhrenholt probeert naar een medespeler te passen. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Pöcher met een sublieme pass. Şoneriu probeert naar een medespeler te passen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Schneider zal de hoekschop nemen. Uhrenholt krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Schneider zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uhrenholt kan de bal niet met de borst controleren. Uhrenholt passt de bal in één keer door. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 26:0

85e minuut.
Mann bereikt de bal nog maar net als eerste. Mann met een sublieme pass. Uhrenholt bereikt de bal nog maar net als eerste. Uhrenholt haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 27:0

86e minuut.
Bogado onderschept slim de pass. Mann met een sublieme pass. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher schiet op doel. Şoneriu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 28:0

88e minuut.
Pöcher is nu in balbezit. Pöcher passt de bal met de wreef. Uhrenholt is nu in balbezit. Uhrenholt draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 29:0

89e minuut.
Lichtenegger met een snelle inworp. Pöcher rent richting de bal. Lampuga legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pöcher is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pöcher neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 30:0

90e minuut.
Şoneriu speelt de bal door. Inworp. Lichtenegger met de inworp. Daar is Pöcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Şoneriu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Bogado, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bogado met een sublieme pass. Şoneriu kan de bal niet met de borst controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 31:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 16%, W.S. Klabund Utd 84%.
Feijahoat Rottenmann - W.S. Klabund Utd 31:0