Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wiener Sportclub SV SV Ungargasse
TOP Win Tactiek ADC
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 28
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.5 gemiddelde waardering 44.8
average Schieten solid
good Passen good
weak Verdedigen solid


1e minuut.
Förster met de inworp. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichtenthal schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Lichtenthal krijgt een gele kaart. Weiss is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alakangas zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Kotiaho is nu in balbezit. Kotiaho haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lichtenthal is nu in balbezit. Gabilondo onderschept slim de pass. Kotiaho bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiaho haalt uit met een fantastische trap. Zimmer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - SV Ungargasse 0:1

14e minuut.
Gabilondo passt de bal met de wreef. Weiss bereikt de bal nog maar net als eerste. Weiss passt de bal zonder na te denken. Kotiaho is nu in balbezit. Kotiaho haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Wang is nu in balbezit. Dehner verovert de bal door een tackle van achteren. Dehner passt de bal in één keer door. Weiss is nu in balbezit. Weiss schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Terlizzi is nu in balbezit. Kotiaho onderschept slim de pass. Nöhammer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kotiaho onderschept slim de pass. Kotiaho haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Cheeseman bereikt de bal nog maar net als eerste. Cheeseman geeft een lange en hoge pass. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Lichtenthal bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo onderschept slim de pass. Gabilondo probeert naar een medespeler te passen. Wang rent richting de bal. Wang haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Klungelig pakt Schiffhuber de bal. Kotiaho is nu in balbezit. Kotiaho draait met de bal, schiet en ... Zimmer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - SV Ungargasse 0:2

41e minuut.
Schiffhuber geeft de bal voor. Inworp. Cheeseman met een snelle inworp. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 72%, SV Ungargasse 28%.
Wiener Sportclub SV - SV Ungargasse 0:2

49e minuut.
Wang passt de bal zonder na te denken. Cheeseman is nu in balbezit. Schiffhuber schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Schiffhuber naar de kleedkamers voor een vroege douche. Cheeseman raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cheeseman kan niet meer verder spelen. Rienstra komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Oberhauser geeft een hoge lob. Dorf probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gabilondo kopt de bal weg. Kotiaho is nu in balbezit. Kotiaho schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Daar is Pago, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rienstra speelt de bal door. Terlizzi is nu in balbezit. Kotiaho verovert de bal door een tackle van achteren. Kotiaho schiet op doel. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Oberhauser onderschept slim de pass. Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra geeft een hoge lob. Wang is nu in balbezit. Wang haalt uit met een fantastische trap. Zimmer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Nöhammer met een sublieme pass. Kotiaho rent richting de bal. Kotiaho draait met de bal, schiet en ... Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - SV Ungargasse 0:3

71e minuut.
Kotiaho raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mihail komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Gabilondo met een sublieme pass. Rienstra rent richting de bal. Rienstra passt de bal met de wreef. Mihail is nu in balbezit. Mihail draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Pago passt de bal in één keer door. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang speelt de bal door. Mihail rent richting de bal. Mihail haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Zimmer met een harde bal richting middenveld. Spodzieja kopt de bal weg. Wang rent richting de bal. Wang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Gabilondo passt de bal zonder na te denken. Weiss speelt de bal door. Dehner met een sublieme pass. Wang rent richting de bal. Wang schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Mihail is nu in balbezit. Terlizzi is nu in balbezit. Mihail verovert de bal door een tackle van achteren. Mihail haalt uit met een fantastische trap. Zimmer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wiener Sportclub SV - SV Ungargasse 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wiener Sportclub SV 67%, SV Ungargasse 33%.
Wiener Sportclub SV - SV Ungargasse 0:4