Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fortuna mb Honeycomb City
Erst Lig def Tactiek 4-4-2 defend
44% Balbezit 56%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
43.5 gemiddelde waardering 48.6
adequate Schieten very good
adequate Passen good
solid Verdedigen solid


3e minuut.
Sovernigo verovert de bal door een tackle van achteren. Sovernigo geeft de bal voor. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Frank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Honeycomb City 0:1

4e minuut.
Skjevik is nu in balbezit. Losapio onderschept slim de pass. Losapio passt de bal in één keer door. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Staszewski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Losapio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Ulrich geeft een hoge lob. Staszewski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Carabot. Staszewski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Losapio komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sovernigo rent richting de bal. Skjevik onderschept slim de pass. Skjevik probeert naar een medespeler te passen. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Staszewski passt de bal met de wreef. Losapio rent richting de bal. Uusmäe is nu in balbezit. Losapio verovert de bal door een tackle van achteren. Losapio schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Sovernigo kan de bal niet met de borst controleren. Sovernigo geeft de bal voor. Uusmäe heeft problemen om de bal te vangen. Losapio is nu in balbezit. Losapio haalt uit met een fantastische trap. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hamid geeft een hoge lob. Losapio kopt de bal weg. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Frank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Honeycomb City 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 52%, Honeycomb City 48%.
fortuna mb - Honeycomb City 0:2

47e minuut.
Sovernigo speelt de bal door. Yehiel geeft een hoge lob. Strenko probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Daar is Graufuchs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bugatto onderschept slim de pass. Bugatto geeft een lange en hoge pass. Losapio rent richting de bal. Losapio schiet op doel. Frank bokst de bal weg.

59e minuut.
Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner verovert de bal door een tackle van achteren. Petzner geeft de bal voor. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Petzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Petzner geeft de bal voor. Auwerx probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Graufuchs schiet op doel. Leventis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Honeycomb City 1:2

70e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Hernandez stond buitenspel. Walewski komt het veld opgelopen. Panji komt het veld opgelopen. Somoš komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Carabot met een harde bal richting middenveld. Graufuchs kopt de bal weg. Skjevik rent richting de bal. Skjevik geeft een hoge lob. Johl met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Panji controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Biegajski neemt vlug de vrije trap. Hobai kopt de bal weg. Johl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Neudorfer onderschept slim de pass. Neudorfer geeft de bal voor. Losapio heeft problemen om de bal te vangen. Panji bereikt de bal nog maar net als eerste. Panji haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panji is nu in balbezit. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio haalt uit met een fantastische trap. Biegajski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fortuna mb - Honeycomb City 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fortuna mb 53%, Honeycomb City 47%.
fortuna mb - Honeycomb City 1:3