Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dark Knight FC Schwechat Utd.
Normal Tactiek 442
39% Balbezit 61%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 32
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 43.6
average Schieten solid
weak Passen solid
poor Verdedigen adequate


7e minuut.
Szalai verovert de bal door een tackle van achteren. Szalai geeft de bal voor. Klungelig pakt Randl de bal. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Zerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

13e minuut.
Pacult probeert naar een medespeler te passen. Daar is Randl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:1

14e minuut.
Gastelberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacult rent richting de bal. Pacult geeft de bal voor. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:2

15e minuut.
Daar is Gschwent, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görg onderschept slim de pass. Salcedo is nu in balbezit. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:3

17e minuut.
Pampel is nu in balbezit. Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo speelt de bal door. Görg is nu in balbezit. Görg schiet op doel. Zerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:4

19e minuut.
Pampel is nu in balbezit. Riether speelt de bal door. Görg rent richting de bal. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Duschl geeft een lange en hoge pass. Gastelberger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pacult kopt de bal weg. Klungelig pakt Salcedo de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:5

22e minuut.
Pampel rent richting de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo passt de bal met de wreef. Görg is nu in balbezit. Görg draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Daar is Trost, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schachner onderschept slim de pass. Schachner geeft de bal voor. Görg is nu in balbezit. Görg draait met de bal, schiet en ... Zerber kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Hauptmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hauptmann passt de bal met de wreef. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Görg de bal. Görg haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Hauptmann rent richting de bal. Duschl onderschept slim de pass. Duschl met een sublieme pass. Daar is Riether, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riether met een sublieme pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Duschl geeft een lange en hoge pass. Gastelberger probeert de bal aan de voet te houden. Görg is nu in balbezit. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:6

38e minuut.
Duschl probeert naar een medespeler te passen. Szalai speelt de bal door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Zerber probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knight 70%, FC Schwechat Utd. 30%.
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:6

49e minuut.
Pampel rent richting de bal. Pacult verovert de bal door een tackle van achteren. Pacult speelt de bal door. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Riether zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schachner is nu in balbezit. Schachner geeft een lange en hoge pass. Görg springt en kopt de bal. Zerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Hauptmann probeert de bal aan de voet te houden. Gottlob kopt de bal weg. Duschl speelt de bal door. Riether is nu in balbezit. Riether geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Görg rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:7

60e minuut.
Gottlob is nu in balbezit. Gottlob geeft een lange en hoge pass. Inworp. Vízdár met een snelle inworp. Szalai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:8

66e minuut.
Szalai verovert de bal door een tackle van achteren. Szalai geeft een hoge lob. Randl heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Gottlob geeft de bal voor. Inworp. Vízdár met de inworp. Szalai is nu in balbezit. Szalai geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg draait met de bal, schiet en ... Zerber verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Randl rent richting de bal. Randl geeft de bal voor. Salcedo speelt de bal door. Daar is Görg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Görg draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Riether rent richting de bal. Riether geeft een lange en hoge pass. Görg rent richting de bal. Görg haalt uit met een fantastische trap. Salcedo probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Szalai met een sublieme pass. Pacult rent richting de bal. Pacult passt de bal met de wreef. Görg rent richting de bal. Görg draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:9

82e minuut.
Görg rent richting de bal. Görg passt de bal in één keer door. Randl rent richting de bal. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:10

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knight 81%, FC Schwechat Utd. 19%.
FC Dark Knight - FC Schwechat Utd. 0:10