Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Ungargasse fortuna mb
ADC Tactiek Erst Lig def
52% Balbezit 48%
38% Spel op eigen helft 62%
16 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
48.5 gemiddelde waardering 42.6
solid Schieten average
solid Passen adequate
good Verdedigen solid


3e minuut.
Uusmäe geeft de bal voor. Inworp. Weiss met de inworp. Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal met de wreef.
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Uusmäe is nu in balbezit. Gabilondo onderschept slim de pass. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya draait met de bal, schiet en ... Frank probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - fortuna mb 1:0

18e minuut.
Streit rent richting de bal. Weiss verovert de bal door een tackle van achteren. Weiss speelt de bal door. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya schiet op doel. Frank verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

20e minuut.
Klungelig pakt Oberhauser de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Oberhauser onderschept slim de pass. Graufuchs is nu in balbezit. Graufuchs schiet op doel. Campos verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal met de wreef. Carabot bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang onderschept slim de pass. Wang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Spodzieja controleert de bal met de borst. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik speelt de bal door. Daar is Johl, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Johl schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Gabilondo is nu in balbezit. Gabilondo passt de bal zonder na te denken. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya is nu in balbezit. Lavanya haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Ungargasse 45%, fortuna mb 55%.
SV Ungargasse - fortuna mb 1:0

49e minuut.
Rienstra bereikt de bal nog maar net als eerste. Rienstra passt de bal zonder na te denken. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - fortuna mb 2:0

58e minuut.
Weiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo passt de bal in één keer door. Lavanya bereikt de bal nog maar net als eerste. Lavanya schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Weiss speelt de bal door. Rienstra is nu in balbezit. Wang rent richting de bal. Wang schiet op doel. Carabot probeert de bal aan de voet te houden. Frank bokst de bal weg.

81e minuut.
Wang rent richting de bal. Wang geeft een lange en hoge pass. Uusmäe kopt de bal weg. Wang bereikt de bal nog maar net als eerste. Wang draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gabilondo bereikt de bal nog maar net als eerste. Gabilondo passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wang de bal. Wang draait met de bal, schiet en ... Frank maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - fortuna mb 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Ungargasse 31%, fortuna mb 69%.
SV Ungargasse - fortuna mb 3:0