Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Schwechat Utd. Bastion of Fortune
442 Tactiek BoF
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
25 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 34.3
solide Schieten redelijk
zeer goed Passen matig
solide Verdedigen matig


1e minuut.
Rolfes passt de bal zonder na te denken. Różycki is nu in balbezit. Różycki probeert naar een medespeler te passen. Salcedo rent richting de bal. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

2e minuut.
Doeltrap. Beirens trapt de bal weg van het doel. Schatz kopt de bal weg. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 0:1

4e minuut.
Szalai heeft problemen om de bal te vangen. Szalai passt de bal met de wreef. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 1:1

8e minuut.
Niedermayer probeert naar een medespeler te passen. Schatz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Romero de bal. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 1:2

10e minuut.
Gronau rent richting de bal. Niedermayer rent richting de bal. Niedermayer passt de bal in één keer door. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Görg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rolfes onderschept slim de pass. Niedermayer met een sublieme pass. Szalai heeft problemen om de bal te vangen. Szalai geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Riether bereikt de bal nog maar net als eerste. Riether speelt de bal door. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. Beirens werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 2:2

22e minuut.
Duschl is nu in balbezit. Duschl passt de bal in één keer door. Szalai speelt de bal door. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ... Beirens bokst de bal weg.

24e minuut.
Schatz onderschept slim de pass. Schatz speelt de bal door. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Romero heeft problemen om de bal te vangen. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Romero is nu in balbezit. Robledo is nu in balbezit. Robledo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Vízdár onderschept slim de pass. Vízdár met een sublieme pass. Riether is nu in balbezit. Riether geeft een hoge lob. Görg krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beirens trapt de bal weg. Mann geeft een hoge lob. Robledo is nu in balbezit. Robledo haalt uit met een fantastische trap. Storn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Szalai rent richting de bal. Szalai geeft een hoge lob. Klungelig pakt Erdinger de bal. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 3:2

41e minuut.
Różycki rent richting de bal. Różycki geeft een hoge lob. Haushofer is nu in balbezit. Robledo rent richting de bal. Robledo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schwechat Utd. 41%, Bastion of Fortune 59%.
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 3:2

52e minuut.
Vízdár onderschept slim de pass. Szalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalai geeft de bal voor. Salcedo bereikt de bal nog maar net als eerste. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Niedermayer kopt de bal weg. Daar is Salcedo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mann is nu in balbezit. Salcedo verovert de bal door een tackle van achteren. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Duschl is nu in balbezit. Niedermayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Niedermayer passt de bal met de wreef. Görg is nu in balbezit. Görg schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Szalai is nu in balbezit. Szalai geeft een lange en hoge pass. Mann heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo is nu in balbezit. Salcedo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 4:2

79e minuut.
Salcedo onderschept slim de pass. Salcedo passt de bal zonder na te denken. Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Fusserl de bal onder controle te krijgen. Beirens bokst de bal weg. Görg bereikt de bal nog maar net als eerste. Görg schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 5:2

87e minuut.
Niedermayer is nu in balbezit. Niedermayer passt de bal zonder na te denken. Salcedo rent richting de bal. Salcedo schiet op doel. Beirens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 6:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Schwechat Utd. 37%, Bastion of Fortune 63%.
FC Schwechat Utd. - Bastion of Fortune 6:2