Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SV Ungargasse Vienna Maniacs
ADC Tactiek 433-1
45% Balbezit 55%
65% Spel op eigen helft 35%
1 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
45.7 gemiddelde waardering 53.7
matig Schieten uitstekend
goed Passen solide
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Inworp. Weiss met een snelle inworp. Gabilondo rent richting de bal. Gabilondo passt de bal in één keer door. Spodzieja met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Bieneck passt de bal in één keer door. Niederer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer speelt de bal door. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wondrak schiet op doel. Campos bokst de bal weg.

17e minuut.
Zirps met een sublieme pass. Niederer is nu in balbezit. Niederer passt de bal zonder na te denken. Wondrak is nu in balbezit. Wondrak haalt uit met een fantastische trap. Campos bokst de bal weg.

18e minuut.
Bieneck rent richting de bal. Bieneck geeft een hoge lob. Oberhauser heeft problemen om de bal te vangen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Reifenauer rent richting de bal. Oberhauser probeert naar een medespeler te passen. Reifenauer probeert naar een medespeler te passen. Wondrak is nu in balbezit. Wondrak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SV Ungargasse - Vienna Maniacs 0:1

27e minuut.
Weiss geeft een hoge lob. Bode Cego is nu in balbezit. Bode Cego geeft een lange en hoge pass. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer schiet op doel. Campos bokst de bal weg.

29e minuut.
Bode Cego neemt vlug de vrije trap. Wondrak kopt de bal weg. Daar is Oberhauser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Feuerbach geeft een hoge lob. Niederer is nu in balbezit. Niederer probeert naar een medespeler te passen. Reifenauer bereikt de bal nog maar net als eerste. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

45e minuut.
Spodzieja rent richting de bal. Spodzieja probeert naar een medespeler te passen. Wang rent richting de bal. Wang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SV Ungargasse - Vienna Maniacs 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Ungargasse 66%, Vienna Maniacs 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Ungargasse - Vienna Maniacs 1:1

50e minuut.
Schobersberger passt de bal met de wreef. Spodzieja rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wondrak. Wondrak krijgt een gele kaart. Spodzieja raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Spodzieja kan niet meer verder spelen. Brzeziński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Wondrak onderschept slim de pass. Franus rent richting de bal. Franus geeft een hoge lob. Wondrak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wondrak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Reifenauer passt de bal zonder na te denken. Wondrak is nu in balbezit. Görke rent richting de bal. Wondrak rent richting de bal. Wondrak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rienstra is nu in balbezit. Bieneck verovert de bal door een tackle van achteren. Niederer speelt de bal door. Reifenauer is nu in balbezit. Reifenauer draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

74e minuut.
Inworp. Klinger komt het veld opgelopen. Wohlfahrt komt het veld opgelopen.

76e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bozduganov komt het veld opgelopen. Drechsler komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Bieneck met een sublieme pass. Niederer is nu in balbezit. Niederer geeft een hoge lob. Bozduganov is nu in balbezit. Bozduganov schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SV Ungargasse 64%, Vienna Maniacs 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SV Ungargasse - Vienna Maniacs 1:1