Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Honeycomb City W.S. Klabund Utd
4-4-2 defend Tactiek injury-off
55% Balbezit 45%
13% Spel op eigen helft 87%
45 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
46.1 gemiddelde waardering 42.6
uitstekend Schieten redelijk
solide Passen matig
goed Verdedigen redelijk


1e minuut.
Szaranowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szaranowicz passt de bal in één keer door. Lacroce met een sublieme pass. Staszewski rent richting de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

2e minuut.
Ulrich rent richting de bal. Ulrich speelt de bal door. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 1:0

5e minuut.
Lacroce met de inworp. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz probeert naar een medespeler te passen. Neudorfer bereikt de bal nog maar net als eerste. Neudorfer draait met de bal, schiet en ... Forêt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 2:0

7e minuut.
Lacroce speelt de bal door. Neudorfer heeft problemen om de bal te vangen. Neudorfer met een sublieme pass. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz schiet op doel. Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 3:0

8e minuut.
Lampuga speelt de bal door. Klungelig pakt Asprilla de bal. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Staszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Lacroce probeert naar een medespeler te passen. Szaranowicz heeft problemen om de bal te vangen. Szaranowicz passt de bal zonder na te denken. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Staszewski passt de bal met de wreef. Szaranowicz heeft problemen om de bal te vangen. Asprilla rent richting de bal. Staszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Staszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 4:0

19e minuut.
Kiên Trung heeft problemen om de bal te vangen. Lacroce verovert de bal door een tackle van achteren. Lacroce speelt de bal door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 5:0

19e minuut.
Klungelig pakt Asprilla de bal. Staszewski onderschept slim de pass. Staszewski passt de bal met de wreef. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Inworp. Sesuru komt het veld opgelopen. Ollesson komt het veld opgelopen. Lehner komt het veld opgelopen.

23e minuut.
Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz geeft de bal voor. Neudorfer is nu in balbezit. Neudorfer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 6:0

28e minuut.
Lacroce bereikt de bal nog maar net als eerste. Lacroce probeert naar een medespeler te passen. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz draait met de bal, schiet en ... Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 7:0

30e minuut.
Langowski geeft de bal voor. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Lacroce neemt de hoekschop. Staszewski maakt een snoekduik en kopt de bal. Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Forêt speelt de bal door. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Neudorfer zal de hoekschop nemen. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski schiet op doel. Forêt verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 8:0

34e minuut.
Klungelig pakt Auwerx de bal. Lacroce speelt de bal door. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Lacroce geeft een hoge lob. Neudorfer krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Staszewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Neudorfer is nu in balbezit. Neudorfer haalt uit met een fantastische trap. Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neudorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulrich speelt de bal door. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Szaranowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lacroce met een sublieme pass. Staszewski rent richting de bal. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Doeltrap. Asprilla trapt de bal weg. Klungelig pakt Lampuga de bal. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz draait met de bal, schiet en ... Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 9:0

38e minuut.
Asprilla passt de bal in één keer door. Forêt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz schiet op doel. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 10:0

40e minuut.
Ollesson heeft problemen om de bal te vangen. Langowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Forêt bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 11:0

42e minuut.
Lampuga onderschept slim de pass. Ulrich verovert de bal door een tackle van achteren. Ulrich passt de bal in één keer door. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Bugatto bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid probeert naar een medespeler te passen. Auwerx rent richting de bal. Lacroce is nu in balbezit. Lacroce geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Szaranowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaranowicz geeft een lange en hoge pass. Staszewski rent richting de bal. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Forêt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 16%, W.S. Klabund Utd 84%.
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 12:0

47e minuut.
Ulrich passt de bal met de wreef. Hamid bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamid met een sublieme pass. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Forêt kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szaranowicz rent richting de bal. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Lacroce met een sublieme pass. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich met een sublieme pass. Klungelig pakt Staszewski de bal. Staszewski geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Kiên Trung rent richting de bal. Szaranowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Szaranowicz geeft een lange en hoge pass. Staszewski heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 13:0

61e minuut.
Bogado komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Lehner geeft de bal voor. Inworp. Neudorfer met de inworp. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski met een sublieme pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Szaranowicz is nu in balbezit. Szaranowicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 14:0

63e minuut.
Ulrich rent richting de bal. Ulrich passt de bal met de wreef. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 15:0

65e minuut.
Lacroce met de inworp. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz passt de bal met de wreef. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski draait met de bal, schiet en ... Forêt bokst de bal weg. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 16:0

66e minuut.
Langowski met een sublieme pass. Lehner bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Neudorfer geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Szaranowicz speelt de bal door. Forêt probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Lacroce zal de hoekschop nemen. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 17:0

68e minuut.
Bogado heeft problemen om de bal te vangen. Staszewski onderschept slim de pass. Szaranowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Szaranowicz haalt uit met een fantastische trap. Forêt werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 18:0

71e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ćwiacz komt het veld opgelopen. Losapio komt het veld opgelopen. Somoš komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Losapio is nu in balbezit. Staszewski is nu in balbezit. Losapio is nu in balbezit. Staszewski is nu in balbezit. Staszewski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 19:0

74e minuut.
Ćwiacz rent richting de bal. Ćwiacz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Losapio de bal. Losapio haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 20:0

77e minuut.
Lampuga geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neudorfer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ulrich bereikt de bal nog maar net als eerste. Ulrich geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Lampuga trapt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Neudorfer met de inworp. Ulrich rent richting de bal. Ulrich geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Auwerx geeft een hoge lob. Ćwiacz probeert naar een medespeler te passen. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski haalt uit met een fantastische trap. Forêt maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 21:0

83e minuut.
Staszewski onderschept slim de pass. Staszewski speelt de bal door. Losapio bereikt de bal nog maar net als eerste. Losapio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 22:0

85e minuut.
Hamid probeert naar een medespeler te passen. Sovernigo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Losapio speelt de bal door. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Staszewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Staszewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Forêt met een harde bal richting middenveld. Losapio rent richting de bal. Losapio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 23:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Honeycomb City 10%, W.S. Klabund Utd 90%.
Honeycomb City - W.S. Klabund Utd 23:0