Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-03 19:10
  • Competitiewedstrijd: Erste Liga.02
  • Stadion: Speedy Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 50000
FC Speedy Gonzales FC Schwechat Utd.
st3_hall_433 Tactiek 442
52% Balbezit 48%
41% Spel op eigen helft 59%
24 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54.1 gemiddelde waardering 48.4
formidable Schieten good
very good Passen solid
good Verdedigen very good


1e minuut.
Dengler met een sublieme pass. Woltemade rent richting de bal. Mair onderschept slim de pass. Dengler rent richting de bal. Dengler draait met de bal, schiet en ... Storn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 1:0

5e minuut.
Schachner met de inworp. Gschwobat speelt de bal door. Dengler bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Dengler de bal. Dengler geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Szalai is nu in balbezit. Wożniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Wożniak geeft de bal voor. Szalai is nu in balbezit. Szalai geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Schabe trapt de bal weg. Gschwobat kopt de bal weg. Woltemade rent richting de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Storn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 2:0

14e minuut.
Wożniak geeft een lange en hoge pass. Dengler kopt de bal weg. Mair heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 3:0

16e minuut.
Daar is Gschwobat, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Riether bereikt de bal nog maar net als eerste. Riether geeft de bal voor. Szalai rent richting de bal. Szalai draait met de bal, schiet en ... Schabe bokst de bal weg. Szalai bereikt de bal nog maar net als eerste. Szalai haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

23e minuut.
Erler bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nietnagel passt de bal met de wreef. Dengler heeft problemen om de bal te vangen. Dengler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Perlbach is nu in balbezit. Perlbach probeert naar een medespeler te passen. Woltemade is nu in balbezit. Dengler is nu in balbezit. Dengler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 4:0

39e minuut.
Sabani is nu in balbezit. Szalai onderschept slim de pass. Szalai probeert naar een medespeler te passen. Salcedo heeft problemen om de bal te vangen. Salcedo haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 48%, FC Schwechat Utd. 52%.
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 4:0

46e minuut.
Joostberends komt het veld opgelopen. Baron komt het veld opgelopen. Feitoza Dias komt het veld opgelopen. Haidl komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Feitoza Dias kopt de bal weg. Gschwobat is nu in balbezit. Gschwobat passt de bal zonder na te denken. Joostberends rent richting de bal. Joostberends schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Woltemade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Storn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 5:0

52e minuut.
Riether bereikt de bal nog maar net als eerste. Baron geeft de bal voor. Mair probeert de bal aan de voet te houden. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Storn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 6:0

55e minuut.
Joostberends is nu in balbezit. Joostberends passt de bal met de wreef. Daar is Woltemade, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Storn werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 7:0

56e minuut.
Schachner geeft de bal voor. Haidl kopt de bal weg. Feitoza Dias met een sublieme pass. Woltemade rent richting de bal. Woltemade schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Görg rent richting de bal. Feitoza Dias rent richting de bal. Feitoza Dias passt de bal met de wreef. Joostberends rent richting de bal. Joostberends draait met de bal, schiet en ... Storn bokst de bal weg. Haushofer heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Woltemade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 8:0

63e minuut.
Feitoza Dias is nu in balbezit. Feitoza Dias passt de bal zonder na te denken. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 9:0

64e minuut.
Joostberends verovert de bal door een tackle van achteren. Haushofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends verovert de bal door een tackle van achteren. Joostberends schiet op doel. Storn probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 10:0

68e minuut.
Dorr rent richting de bal. Dorr passt de bal in één keer door. Woltemade bereikt de bal nog maar net als eerste. Joostberends rent richting de bal. Joostberends schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 11:0

70e minuut.
Woltemade is nu in balbezit. Joostberends heeft problemen om de bal te vangen. Woltemade rent richting de bal. Woltemade draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Haushofer de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Gschwobat geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Woltemade krijgt zijn hoofd ertegen. Storn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

73e minuut.
Feitoza Dias controleert de bal met de borst. Haidl speelt de bal door. Joostberends rent richting de bal. Woltemade is nu in balbezit. Woltemade haalt uit met een fantastische trap. Storn verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Dorr is nu in balbezit. Mair legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Dorr raakt geblesseerd tijdens het duel. Woltemade kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Storn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 12:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Speedy Gonzales 33%, FC Schwechat Utd. 67%.
FC Speedy Gonzales - FC Schwechat Utd. 12:0