Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Feijahoat Rottenmann FC Smile
343 aussen weit Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
27% Spel op eigen helft 73%
37 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
52.1 gemiddelde waardering 25
outstanding Schieten average
solid Passen weak
adequate Verdedigen weak


3e minuut.
Stich verovert de bal door een tackle van achteren. Stich geeft een lange en hoge pass. Pöcher speelt de bal door. Schnapsdrossel heeft problemen om de bal te vangen. Schnapsdrossel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Rohn probeert naar een medespeler te passen. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal in één keer door. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Schnapsdrossel springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Stich geeft een lange en hoge pass. Daar is Oswald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 1:0

16e minuut.
Sassmann passt de bal in één keer door. Mutz rent richting de bal. Mutz probeert naar een medespeler te passen. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Gerben met een snelle inworp. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher passt de bal met de wreef. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 2:0

23e minuut.
Mutz is nu in balbezit. Mutz passt de bal zonder na te denken. Pöcher rent richting de bal. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. Segler probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gerben neemt de hoekschop. Stich springt en kopt de bal. Pöcher maakt een snoekduik en kopt de bal. Gonzo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Daar is Stich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stich geeft een hoge lob. Daar is Oswald, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel schiet op doel. De bal raakt de paal. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

28e minuut.
Mutz speelt de bal door. Daar is Stich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stich met een sublieme pass. Schnapsdrossel heeft problemen om de bal te vangen. Schnapsdrossel draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Gerben geeft de bal voor. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel passt de bal in één keer door. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 3:0

35e minuut.
Stich heeft problemen om de bal te vangen. Stich probeert naar een medespeler te passen. Schnapsdrossel heeft problemen om de bal te vangen. Schnapsdrossel schiet op doel. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

37e minuut.
Gonzo speelt de bal door. Gerben geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Steindel de bal onder controle te krijgen. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Mutz passt de bal met de wreef. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 4:0

41e minuut.
Dahlmeier met een sublieme pass. Mutz geeft de bal voor. Schnapsdrossel kopt de bal weg. Daar is Pöcher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Gonzo met een sublieme pass. Segler probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gerben zal de hoekschop nemen. Pöcher krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Feiersinger rent richting de bal. Feiersinger geeft een lange en hoge pass. Dahlmeier rent richting de bal. Pöcher verovert de bal door een tackle van achteren. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 33%, FC Smile 67%.
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 4:0

46e minuut.
Mutz met een sublieme pass. Daar is Stich, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stich passt de bal in één keer door. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

48e minuut.
Stich geeft een lange en hoge pass. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel probeert naar een medespeler te passen. Mutz is nu in balbezit. Mutz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 5:0

50e minuut.
Dahlmeier heeft problemen om de bal te vangen. Mutz speelt de bal door. Pöcher bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher draait met de bal, schiet en ... Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 6:0

52e minuut.
Bühler is nu in balbezit. Stich verovert de bal door een tackle van achteren. Stich probeert naar een medespeler te passen. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

55e minuut.
Panosch is nu in balbezit. Panosch passt de bal zonder na te denken. Sassmann geeft de bal voor. Schnapsdrossel bereikt de bal nog maar net als eerste. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Segler geeft een hoge lob. Sassmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Sassmann geeft de bal voor. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

58e minuut.
Mutz geeft een hoge lob. Daar is Segler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 7:0

59e minuut.
Stich met een sublieme pass. Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz speelt de bal door. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Gerben geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Stich is nu in balbezit. Schnapsdrossel rent richting de bal. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 8:0

64e minuut.
Segler geeft de bal voor. Sassmann geeft een hoge lob. Schnapsdrossel is nu in balbezit. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap. Gonzo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 9:0

74e minuut.
Mutz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mutz passt de bal in één keer door. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 10:0

79e minuut.
Sassmann speelt de bal door. Gerben rent richting de bal. Gerben passt de bal met de wreef. Pöcher is nu in balbezit. Pöcher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Gerben zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sassmann met een sublieme pass. Mutz met een sublieme pass. Schnapsdrossel rent richting de bal. Schnapsdrossel haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Feijahoat Rottenmann 21%, FC Smile 79%.
Feijahoat Rottenmann - FC Smile 10:0