Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dark Knight Wiener Sportclub SV
Normal Tactiek TOP Win
44% Balbezit 56%
63% Spel op eigen helft 37%
0 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 35.5
weak Schieten very good
weak Passen average
weak Verdedigen average


1e minuut.
Gschwent passt de bal met de wreef. Pampel met een sublieme pass. Walder rent richting de bal. Ionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:1

5e minuut.
Grgeč speelt de bal door. Erović geeft een lange en hoge pass. Walder kan de bal niet met de borst controleren. Ionescu rent richting de bal. Ionescu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Terlizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlizzi geeft de bal voor. Ionescu controleert de bal met de borst. Ionescu schiet op doel. Zerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:2

21e minuut.
Terlizzi bereikt de bal nog maar net als eerste. Terlizzi geeft een hoge lob. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:3

31e minuut.
Vanhakartano rent richting de bal. Vanhakartano passt de bal met de wreef. Gottlob bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu onderschept slim de pass. Ionescu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Ionescu rent richting de bal. Gottlob legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ionescu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ionescu kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Zerber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:4

36e minuut.
Vanhakartano rent richting de bal. Vanhakartano geeft de bal voor. Grgeč kopt de bal weg. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:5

37e minuut.
Gschwent heeft problemen om de bal te vangen. Ionescu rent richting de bal. Ionescu passt de bal zonder na te denken. Vanhakartano bereikt de bal nog maar net als eerste. Vanhakartano haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Randl is nu in balbezit. Hauptmann rent richting de bal. Erović begaat een overtreding. Erović krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knight 61%, Wiener Sportclub SV 39%.
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:5

48e minuut.
Grgeč heeft problemen om de bal te vangen. Grgeč met een sublieme pass. Hauptmann rent richting de bal. Ionescu onderschept slim de pass. Ionescu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Grgeč kopt de bal weg. Ionescu probeert de bal aan de voet te houden. Walder rent richting de bal. Ionescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ionescu schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:6

49e minuut.
Gastelberger speelt de bal door. Gschwent heeft problemen om de bal te vangen. Ionescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ionescu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Gottlob verovert de bal door een tackle van achteren. Erović onderschept slim de pass. Erović passt de bal met de wreef. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:7

59e minuut.
Erović probeert naar een medespeler te passen. Terlizzi rent richting de bal. Terlizzi met een sublieme pass. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

64e minuut.
Erović kopt de bal weg. Grgeč rent richting de bal. Grgeč geeft een hoge lob. Daar is Gottlob, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ionescu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ionescu is nu in balbezit. Randl onderschept slim de pass. Randl geeft een lange en hoge pass. Terlizzi is nu in balbezit. Terlizzi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Klungelig pakt Vanhakartano de bal. Vanhakartano met een sublieme pass. Ionescu is nu in balbezit. Ionescu draait met de bal, schiet en ... Gottlob probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knight 65%, Wiener Sportclub SV 35%.
FC Dark Knight - Wiener Sportclub SV 0:7