Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bastion of Fortune fortuna mb
BoF Tactiek Erst Lig def
46% Balbezit 54%
69% Spel op eigen helft 31%
6 Doelpogingen 19
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
4 Buitenspel 3
34.5 gemiddelde waardering 44.5
redelijk Schieten goed
matig Passen matig
matig Verdedigen solide


5e minuut.
Robledo probeert de bal met de borst te controleren. Biegajski bereikt de bal nog maar net als eerste. Biegajski passt de bal met de wreef. Romero rent richting de bal. Romero draait met de bal, schiet en ... Frank kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Schatz kopt de bal weg. Rolfes probeert de bal met de borst te controleren. Streit schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Streit is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

15e minuut.
Biegajski is nu in balbezit. Biegajski geeft een lange en hoge pass. Skjevik geeft de bal voor. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Johl is nu in balbezit. Johl geeft de bal voor. Ambrosio is nu in balbezit. Petzner onderschept slim de pass. Petzner geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Fusserl is nu in balbezit. Johl verovert de bal door een tackle van achteren. Johl passt de bal in één keer door. Hernandez is nu in balbezit. Hernandez haalt uit met een fantastische trap. Beirens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

26e minuut.
Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik geeft de bal voor. Erdinger kan de bal niet met de borst controleren. Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Graufuchs haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Schatz is nu in balbezit. Skjevik is nu in balbezit. Skjevik passt de bal met de wreef. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Schatz rent richting de bal. Romero bereikt de bal nog maar net als eerste. Uusmäe verovert de bal door een tackle van achteren. Uusmäe geeft de bal voor. Gronau geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion of Fortune 68%, fortuna mb 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bastion of Fortune - fortuna mb 0:0

50e minuut.
Graufuchs passt de bal met de wreef. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik geeft de bal voor. Hernandez rent richting de bal. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Beirens trapt de bal weg van het doel. Mann kopt de bal weg. Robledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Robledo schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Johl is nu in balbezit. Fusserl bereikt de bal nog maar net als eerste. Johl verovert de bal door een tackle van achteren. Johl schiet op doel. Beirens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - fortuna mb 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt Erdinger de bal. Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ... Beirens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - fortuna mb 0:2

60e minuut.
Graufuchs bereikt de bal nog maar net als eerste. Graufuchs passt de bal in één keer door. Skjevik bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik haalt uit met een fantastische trap. Beirens maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - fortuna mb 0:3

75e minuut.
Rolfes bereikt de bal nog maar net als eerste. Skjevik verovert de bal door een tackle van achteren. Skjevik geeft een lange en hoge pass. Graufuchs rent richting de bal. Graufuchs draait met de bal, schiet en ... Beirens kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Erdinger de bal. Hernandez bereikt de bal nog maar net als eerste. Hernandez draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Romero probeert naar een medespeler te passen. Skjevik is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rolfes. Rolfes krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Romero verovert de bal door een tackle van achteren. Romero speelt de bal door. Klungelig pakt Robledo de bal. Robledo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bastion of Fortune - fortuna mb 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bastion of Fortune 70%, fortuna mb 30%.
Bastion of Fortune - fortuna mb 1:3