Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AFC Austrian Black Knights FC Mödling
ws Tactiek Kill Dill
41% Balbezit 59%
53% Spel op eigen helft 47%
9 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 2
58.9 gemiddelde waardering 59.3
uitstekend Schieten uitstekend
solide Passen uitstekend
zeer goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Rutkowski geeft een hoge lob. Obersberger met een sublieme pass. Daar is Chudy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pflaster rent richting de bal. Pflaster schiet op doel. Liebus bokst de bal weg.

14e minuut.
Michalski probeert naar een medespeler te passen. Seiberth rent richting de bal. Zech rent richting de bal. Zech geeft de bal voor. Pflaster springt en kopt de bal. Liebus kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Fröch bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Amorini passt de bal met de wreef. Ziemniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman onderschept slim de pass. Bouman schiet op doel. Baron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AFC Austrian Black Knights - FC Mödling 0:1

25e minuut.
Amorini probeert naar een medespeler te passen. Michalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski geeft een hoge lob. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman haalt uit met een fantastische trap. Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Kubitschek bereikt de bal nog maar net als eerste. Michalski onderschept slim de pass. Michalski passt de bal in één keer door. Amorini geeft een hoge lob. Bouman springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Michalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Adler is nu in balbezit. Seiberth legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Adler is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Adler neemt een korte aanloop naar de penalty stip. Baron verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
Rutkowski geeft de bal voor. Inworp. Michalski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Adler de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 56%, FC Mödling 44%.
AFC Austrian Black Knights - FC Mödling 0:1

59e minuut.
Brás probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła is nu in balbezit. Jaskóła passt de bal zonder na te denken. Pflaster is nu in balbezit. Pflaster schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Jaskóła passt de bal zonder na te denken. Pflaster heeft problemen om de bal te vangen. Al-Hazam rent richting de bal. Pflaster verovert de bal door een tackle van achteren. Pflaster haalt uit met een fantastische trap. Liebus probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Michalski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Kartofel komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Adler controleert de bal met de borst. Rutkowski is nu in balbezit. Adler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rutkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

80e minuut.
Inworp. Hinkel komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Inworp. Prokopetz komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AFC Austrian Black Knights 49%, FC Mödling 51%.
AFC Austrian Black Knights - FC Mödling 0:1