Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HC Haksler FC COX
reisi1 Tactiek 352
43% Balbezit 57%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
55 gemiddelde waardering 57.8
zeer goed Schieten zeer goed
formidabel Passen solide
uitstekend Verdedigen zeer goed


13e minuut.
Urferer probeert naar een medespeler te passen. Fortes Calvo is nu in balbezit. Fortes Calvo met een sublieme pass. Salmenoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Pataxó bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Polechoński geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gretzky is nu in balbezit. Gretzky haalt uit met een fantastische trap. Mitriţă kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

19e minuut.
Saelens heeft problemen om de bal te vangen. Saelens probeert naar een medespeler te passen. Nosović rent richting de bal. Nosović schiet op doel. Torbica maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - FC COX 0:1

32e minuut.
Mattiola onderschept slim de pass. Mattiola geeft een hoge lob. Palma heeft problemen om de bal te vangen. Pataxó rent richting de bal. Pataxó schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Palma passt de bal zonder na te denken. Daar is Fortes Calvo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortes Calvo met een sublieme pass. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea geeft een hoge lob. Torbica verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nosović rent richting de bal. Hanappi verovert de bal door een tackle van achteren. Hanappi probeert naar een medespeler te passen. Urferer geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HC Haksler 38%, FC COX 62%.
HC Haksler - FC COX 0:1

54e minuut.
Hanappi met een snelle inworp. Zafertepe is nu in balbezit. Zafertepe geeft een hoge lob. Pataxó krijgt zijn hoofd ertegen. Mitriţă probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
HC Haksler - FC COX 1:1

57e minuut.
Daar is Polechoński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Estrade verovert de bal door een tackle van achteren. Fortes Calvo rent richting de bal. Fortes Calvo geeft een hoge lob. Nosović springt en kopt de bal. Torbica bokst de bal weg.

58e minuut.
Mattiola geeft de bal voor. Polechoński kopt de bal weg. Pataxó is nu in balbezit. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Mitriţă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

62e minuut.
Zafertepe probeert naar een medespeler te passen. Pataxó heeft problemen om de bal te vangen. Gretzky bereikt de bal nog maar net als eerste. Gretzky haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HC Haksler - FC COX 2:1

64e minuut.
Urferer is nu in balbezit. Urferer geeft een hoge lob. Hanappi kopt de bal weg. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea schiet op doel. Torbica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Fortes Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes Calvo met een sublieme pass. Lombrea rent richting de bal. Lombrea schiet op doel. Torbica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Gewinner bereikt de bal nog maar net als eerste. Gewinner geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Lombrea de bal onder controle te krijgen. Pataxó rent richting de bal. Pataxó draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Wurf met een sublieme pass. Palma probeert naar een medespeler te passen. Zafertepe met een sublieme pass. Pataxó rent richting de bal. Pataxó draait met de bal, schiet en ... Mitriţă bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HC Haksler 50%, FC COX 50%.
HC Haksler - FC COX 2:1