Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 19:11
  • Competitiewedstrijd: Erste Liga.03
  • Stadion: Cox Ground
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 16857
FC COX Gusif United
352 Tactiek 4er Kette
54% Balbezit 46%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56.7 gemiddelde waardering 50.4
formidable Schieten excellent
solid Passen adequate
solid Verdedigen good


9e minuut.
Urferer probeert naar een medespeler te passen. Lombrea is nu in balbezit. Maltritz speelt de bal door. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea schiet op doel. Resch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Fortes Calvo geeft de bal voor. Daar is Hölzel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Resch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC COX - Gusif United 1:0

14e minuut.
Recke geeft de bal voor. Sriyanon kopt de bal weg. Salmenoksa met een sublieme pass. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nosović kopt de bal weg. Daar is Salmenoksa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenoksa speelt de bal door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Fortes Calvo passt de bal zonder na te denken. Löffler is nu in balbezit. Löffler passt de bal zonder na te denken. Urferer geeft de bal voor. Nosović maakt een snoekduik en kopt de bal. Resch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Lala onderschept slim de pass. Lala met een sublieme pass. Fortes Calvo rent richting de bal. Fortes Calvo geeft de bal voor. Nosović krijgt zijn hoofd ertegen. Resch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

31e minuut.
Doeltrap. Resch trapt de bal weg. Rennhak kopt de bal weg. Klungelig pakt Grasser de bal. Grasser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Maltritz geeft de bal voor. Rennhak rent richting de bal. Rennhak speelt de bal door. Kürner rent richting de bal. Kürner haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC COX - Gusif United 1:1

45e minuut.
Löffler is nu in balbezit. Salmenoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenoksa passt de bal zonder na te denken. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 39%, Gusif United 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC COX - Gusif United 1:1

63e minuut.
Hölzel rent richting de bal. Hölzel geeft de bal voor. Fortes Calvo kopt de bal weg. Lombrea heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lala geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saelens met de inworp. Salmenoksa rent richting de bal. Salmenoksa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lala verovert de bal door een tackle van achteren. Recke geeft de bal voor. Grasser kopt de bal weg. Kürner is nu in balbezit. Kürner draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Daar is Grasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Duta rent richting de bal. Duta passt de bal zonder na te denken. Salmenoksa is nu in balbezit. Salmenoksa haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC COX 40%, Gusif United 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC COX - Gusif United 1:1