Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVH Waldbach Floridsdorfer Schienbeintreter
Normal Tactiek 3-2-3-2
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 24
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 29.8
zwak Schieten matig
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


18e minuut.
Rico passt de bal in één keer door. Kraxenberger met een sublieme pass. Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Meilak rent richting de bal. Meilak haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Anh Minh rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kraxenberger. Anh Minh is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Zheinov zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Herezjatyk rent richting de bal. Herezjatyk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVH Waldbach 66%, Floridsdorfer Schienbeintreter 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SVH Waldbach - Floridsdorfer Schienbeintreter 0:0

51e minuut.
Anh Minh bereikt de bal nog maar net als eerste. Gerrard probeert naar een medespeler te passen. Meilak rent richting de bal. Meilak haalt uit met een fantastische trap. Prey probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Herezjatyk rent richting de bal. Herezjatyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Floridsdorfer Schienbeintreter 0:1

57e minuut.
Azar met een sublieme pass. Heraf is nu in balbezit. Herezjatyk verovert de bal door een tackle van achteren. Meilak rent richting de bal. Meilak draait met de bal, schiet en ... Tonner bokst de bal weg. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk haalt uit met een fantastische trap. Tonner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Meilak geeft een lange en hoge pass. Teixeira speelt de bal door. Neustädter is nu in balbezit. Herezjatyk onderschept slim de pass. Herezjatyk schiet op doel. Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk draait met de bal, schiet en ... Tonner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Teixeira passt de bal zonder na te denken. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak passt de bal zonder na te denken. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Floridsdorfer Schienbeintreter 0:2

67e minuut.
Prey verovert de bal door een tackle van achteren. Teixeira is nu in balbezit. Teixeira passt de bal met de wreef. Meilak is nu in balbezit. Meilak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Neustädter probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Teixeira zal de hoekschop nemen. Herezjatyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Herezjatyk draait met de bal, schiet en ... Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Heraf verovert de bal door een tackle van achteren. Gerrard is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kraxenberger. Kraxenberger krijgt een gele kaart. Gerrard wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Medialdea zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Meilak bereikt de bal nog maar net als eerste. Meilak schiet op doel. Paal! Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Gerrard is nu in balbezit. Herezjatyk is nu in balbezit. Herezjatyk passt de bal zonder na te denken. Meilak rent richting de bal. Meilak schiet op doel. Tonner bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Floridsdorfer Schienbeintreter 0:3

83e minuut.
Teixeira is nu in balbezit. Teixeira geeft een hoge lob. Meilak is nu in balbezit. Meilak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - Floridsdorfer Schienbeintreter 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVH Waldbach 75%, Floridsdorfer Schienbeintreter 25%.
SVH Waldbach - Floridsdorfer Schienbeintreter 0:4