Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Gusif United FC Mödling
4er Kette Tactiek Kill Dill
48% Balbezit 52%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 19
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.1 gemiddelde waardering 56.4
uitstekend Schieten formidabel
redelijk Passen zeer goed
goed Verdedigen zeer goed


7e minuut.
Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Hölzel verovert de bal door een tackle van achteren. Hölzel probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Bouman de bal. Bouman draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Al-Hazam geeft een lange en hoge pass. Bouman rent richting de bal. Bouman met een sublieme pass. Daar is Adler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adler draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Adler krijgt zijn hoofd ertegen. Resch speelt de bal door. Amorini kopt de bal weg. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman schiet op doel. Resch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Klungelig pakt Löffler de bal. Kartofel verovert de bal door een tackle van achteren. Kartofel speelt de bal door. Bouman bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouman draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Mödling 0:1

22e minuut.
Adler schiet op doel. Resch met een sublieme pass. Amorini kopt de bal weg. Adler rent richting de bal. Adler draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Al-Hazam passt de bal in één keer door. Bouman is nu in balbezit. Bouman passt de bal in één keer door. Adler bereikt de bal nog maar net als eerste. Adler schiet op doel. Resch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

33e minuut.
Al-Hazam bereikt de bal nog maar net als eerste. Al-Hazam geeft een hoge lob. Lala kopt de bal weg. Bouman heeft problemen om de bal te vangen. Bouman draait met de bal, schiet en ... Resch bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Mödling 0:2

39e minuut.
Amorini kopt de bal weg. Klungelig pakt Bouman de bal. Adler rent richting de bal. Adler haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Rennhak bereikt de bal nog maar net als eerste. Obersberger verovert de bal door een tackle van achteren. Obersberger geeft een lange en hoge pass. Adler is nu in balbezit. Adler draait met de bal, schiet en ... Resch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 61%, FC Mödling 39%.
Gusif United - FC Mödling 0:2

51e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Kartofel geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Löffler heeft problemen om de bal te vangen. Adler rent richting de bal. Adler schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Gusif United - FC Mödling 0:3

53e minuut.
Recke is nu in balbezit. Kartofel tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Recke is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Grasser met een snel genomen vrije trap. Kürner krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Othmann speelt de bal door. Bouman is nu in balbezit. Bouman passt de bal zonder na te denken. Adler heeft problemen om de bal te vangen. Adler draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Doeltrap. Öllinger komt het veld opgelopen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hinkel komt het veld opgelopen.

83e minuut.
Inworp. Prokopetz komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Inworp. Eidenhammer komt het veld opgelopen. Recke met de inworp. Kartofel is nu in balbezit. Löffler onderschept slim de pass. Löffler geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Gusif United 53%, FC Mödling 47%.
Gusif United - FC Mödling 0:3