Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
IFK Söding AFC Austrian Black Knights
Attack Tactiek 541w
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 15
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
58.4 gemiddelde waardering 57.2
very good Schieten outstanding
very good Passen very good
excellent Verdedigen excellent


3e minuut.
Lesser passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Fröch de bal. Callejón maakt een afschuwelijke overtreding. Callejón krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Laureola onderschept slim de pass. Laureola passt de bal zonder na te denken. Paluszkiewicz rent richting de bal. Paluszkiewicz geeft een lange en hoge pass. Conte springt en kopt de bal. Baron bokst de bal weg.

26e minuut.
Barisevičius is nu in balbezit. Barisevičius probeert naar een medespeler te passen. Jaskóła bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Fröch krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Montecchio is nu in balbezit. Lesser onderschept slim de pass. Lesser met een sublieme pass. Fröch rent richting de bal. Fröch schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Vilhena geeft de bal voor. Silion kopt de bal weg. Klungelig pakt Kubitschek de bal. Zawodziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Zawodziński schiet op doel. Baron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Montecchio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lesser verovert de bal door een tackle van achteren. Lesser probeert naar een medespeler te passen. Fröch rent richting de bal. Fröch draait met de bal, schiet en ... Húsenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 45%, AFC Austrian Black Knights 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
IFK Söding - AFC Austrian Black Knights 0:0

49e minuut.
Lesser met een sublieme pass. Fröch is nu in balbezit. Callejón bereikt de bal nog maar net als eerste. Fröch verovert de bal door een tackle van achteren. Fröch draait met de bal, schiet en ... Húsenica kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Barisevičius is nu in balbezit. Barisevičius geeft een lange en hoge pass. Zawodziński kopt de bal weg. Lesser probeert de bal met de borst te controleren. Lesser geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Montecchio trapt de bal weg. Conte rent richting de bal. Conte draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Klungelig pakt Montecchio de bal. Lesser rent richting de bal. Lesser passt de bal in één keer door. Fröch rent richting de bal. Fröch draait met de bal, schiet en ... Húsenica probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Laureola is nu in balbezit. Laureola passt de bal in één keer door. Gwardzik met een sublieme pass. Conte rent richting de bal. Conte haalt uit met een fantastische trap. Baron bokst de bal weg.

67e minuut.
Alt bereikt de bal nog maar net als eerste. Alt geeft de bal voor. Jaskóła kopt de bal weg. Fröch is nu in balbezit. Fröch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Kubitschek onderschept slim de pass. Kubitschek geeft een hoge lob. Klungelig pakt Callejón de bal. Fröch is nu in balbezit. Fröch draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

72e minuut.
Daar is Laureola, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laureola probeert naar een medespeler te passen. Alt geeft een hoge lob. Fröch rent richting de bal. Fröch haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Füllhorn is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Paluszkiewicz. Füllhorn is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Füllhorn zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Jaskóła geeft een lange en hoge pass. Fröch springt en kopt de bal. Húsenica werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Barisevičius verovert de bal door een tackle van achteren.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Vilhena verovert de bal door een tackle van achteren. Vilhena geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Barisevičius de bal. Fröch is nu in balbezit. Fröch haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Ziemniak speelt de bal door. Jaskóła rent richting de bal. Jaskóła speelt de bal door. Fröch rent richting de bal. Fröch haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
IFK Söding - AFC Austrian Black Knights 0:1

80e minuut.
Inworp. Thorn komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: IFK Söding 46%, AFC Austrian Black Knights 54%.
IFK Söding - AFC Austrian Black Knights 0:1