Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC Augarten Mag1899Scr
Taktik 3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
21% Spel op eigen helft 79%
48 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.2 gemiddelde waardering 20
formidabel Schieten slecht
goed Passen zwak
solide Verdedigen slecht


3e minuut.
Külm is nu in balbezit. Külm geeft de bal voor. Maraver kopt de bal weg. Hauser rent richting de bal. Hauser schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 1:0

4e minuut.
Dahlmann met een sublieme pass. Brizzolara rent richting de bal. Brizzolara passt de bal met de wreef. Szpiech rent richting de bal. Szpiech schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 2:0

8e minuut.
Gonzo trapt de bal weg. Stepanyan kopt de bal weg. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Unterrainer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 3:0

9e minuut.
Brizzolara verovert de bal door een tackle van achteren. Brizzolara passt de bal zonder na te denken. Maraver met een sublieme pass. Wessels speelt de bal door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 4:0

11e minuut.
Unterrainer geeft een hoge lob. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan passt de bal zonder na te denken. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 5:0

12e minuut.
Dahlmann heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Szpiech passt de bal zonder na te denken. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 6:0

15e minuut.
Unterrainer kopt de bal weg. Maraver probeert de bal met de borst te controleren. Maraver geeft een lange en hoge pass. Szpiech rent richting de bal. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 7:0

17e minuut.
Stepanyan passt de bal met de wreef. Brizzolara probeert naar een medespeler te passen. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ... Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 8:0

18e minuut.
Hauser onderschept slim de pass. Hauser geeft een lange en hoge pass. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 9:0

20e minuut.
Wessels bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessels passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Szpiech de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 10:0

21e minuut.
Wessels passt de bal met de wreef. Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara probeert naar een medespeler te passen. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 11:0

24e minuut.
Stepanyan onderschept slim de pass. Stepanyan speelt de bal door. Maraver speelt de bal door. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara passt de bal zonder na te denken. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Unterrainer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 12:0

29e minuut.
Hochreuther bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara onderschept slim de pass. Brizzolara met een sublieme pass. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ... Gonzo bokst de bal weg. Hauser rent richting de bal. Hauser haalt uit met een fantastische trap. Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Brizzolara neemt de hoekschop. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 13:0

34e minuut.
Brizzolara onderschept slim de pass. Brizzolara probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maraver de bal. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 14:0

36e minuut.
Wessels met een sublieme pass. Stepanyan speelt de bal door. Maraver speelt de bal door. Klungelig pakt Hauser de bal. Hauser passt de bal in één keer door.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Brizzolara passt de bal zonder na te denken. Hauser rent richting de bal. Hauser draait met de bal, schiet en ... Feurer probeert de bal aan de voet te houden. Gonzo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 15:0

40e minuut.
Hauser speelt de bal door. Maraver bereikt de bal nog maar net als eerste. Maraver passt de bal zonder na te denken. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech schiet op doel. De bal raakt de paal.

42e minuut.
Maraver is nu in balbezit. Maraver geeft de bal voor. Unterrainer probeert naar een medespeler te passen. Szpiech heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Dahlmann is nu in balbezit. Stepanyan verovert de bal door een tackle van achteren. Stepanyan met een sublieme pass. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 16:0

45e minuut.
Hauser probeert naar een medespeler te passen. Maraver is nu in balbezit. Maraver probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Szpiech de bal. Szpiech schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Augarten 15%, Mag1899Scr 85%.
SC Augarten - Mag1899Scr 17:0

46e minuut.
Sârbulescu rent richting de bal. Sârbulescu geeft een hoge lob. Maraver rent richting de bal. Szpiech rent richting de bal. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 18:0

48e minuut.
Brizzolara passt de bal met de wreef. Hochreuther probeert de bal aan de voet te houden. Unterrainer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser onderschept slim de pass. Hauser draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel. Gonzo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 19:0

53e minuut.
Wessels rent richting de bal. Wessels passt de bal in één keer door. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser is nu in balbezit. Hauser haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 20:0

55e minuut.
Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan passt de bal met de wreef. Wessels probeert naar een medespeler te passen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Külm met een snelle inworp. Wessels rent richting de bal. Wessels met een sublieme pass. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Unterrainer trapt de bal weg van het doel. Wessels kopt de bal weg. Feurer heeft problemen om de bal te vangen. Hauser rent richting de bal. Hauser haalt uit met een fantastische trap. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 21:0

60e minuut.
Hacker komt het veld opgelopen. Kumtepe komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Feurer trapt de bal weg. Stepanyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanyan probeert naar een medespeler te passen. Hauser is nu in balbezit. Hauser draait met de bal, schiet en ... Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 22:0

65e minuut.
Külm onderschept slim de pass. Külm met een sublieme pass. Brizzolara bereikt de bal nog maar net als eerste. Brizzolara geeft een hoge lob. Szpiech springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 23:0

67e minuut.
Fiel raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Purgathofer komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Stepanyan is nu in balbezit. Stepanyan passt de bal in één keer door. Hauser heeft problemen om de bal te vangen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Purgathofer rent richting de bal. Hacker bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacker probeert naar een medespeler te passen. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Kumtepe geeft de bal voor. Klungelig pakt Hauser de bal. Purgathofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser onderschept slim de pass. Hauser haalt uit met een fantastische trap. Gonzo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

72e minuut.
Hacker is nu in balbezit. Hacker speelt de bal door. Brizzolara is nu in balbezit. Hauser is nu in balbezit. Hauser haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Kumtepe speelt de bal door. Hacker is nu in balbezit. Hacker geeft een hoge lob. Hauser rent richting de bal. Hauser schiet op doel. Gonzo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 24:0

78e minuut.
Kumtepe verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Kumtepe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kumtepe speelt de bal door. Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Unterrainer is nu in balbezit. Unterrainer geeft een lange en hoge pass. Kumtepe probeert naar een medespeler te passen. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Brizzolara rent richting de bal. Brizzolara met een sublieme pass. Hauser is nu in balbezit. Szpiech bereikt de bal nog maar net als eerste. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 25:0

85e minuut.
Brizzolara rent richting de bal. Brizzolara geeft een lange en hoge pass. Kumtepe kopt de bal weg. Daar is Unterrainer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hauser is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 26:0

88e minuut.
Unterrainer rent richting de bal. Szpiech verovert de bal door een tackle van achteren. Hauser rent richting de bal. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap. Paal! Hauser bereikt de bal nog maar net als eerste. Hauser geeft de bal voor. Szpiech is nu in balbezit. Szpiech haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SC Augarten - Mag1899Scr 27:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC Augarten 27%, Mag1899Scr 73%.
SC Augarten - Mag1899Scr 27:0