Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SVH Waldbach FC COX
Normal Tactiek 352
39% Balbezit 61%
85% Spel op eigen helft 15%
1 Doelpogingen 37
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.7 gemiddelde waardering 57.6
zwak Schieten uitmuntend
zwak Passen solide
matig Verdedigen goed


6e minuut.
Salmenoksa kopt de bal weg. Lombrea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Moser rent richting de bal. Fortes Calvo rent richting de bal. Fortes Calvo schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Salmenoksa heeft problemen om de bal te vangen. Salmenoksa speelt de bal door. Nosović rent richting de bal. Nosović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:1

13e minuut.
Salmenoksa geeft de bal voor. Moser geeft een lange en hoge pass. Saelens kopt de bal weg. Nosović rent richting de bal. Nosović draait met de bal, schiet en ... Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Prey is nu in balbezit. Salmenoksa verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenoksa speelt de bal door. Lombrea rent richting de bal. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Nosović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nosović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:2

18e minuut.
Urferer is nu in balbezit. Urferer speelt de bal door. Saelens met een sublieme pass. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nosović maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

20e minuut.
Zimmerbauer geeft een hoge lob. Engling is nu in balbezit. Sriyanon verovert de bal door een tackle van achteren. Sriyanon geeft een lange en hoge pass. Nosović kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Klungelig pakt Salmenoksa de bal. Salmenoksa geeft een lange en hoge pass. Daar is Neustädter, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:3

27e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Moser zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hollerer rent richting de bal. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Hollerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Lombrea speelt de bal door. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:4

33e minuut.
Salmenoksa speelt de bal door. Prey bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa passt de bal met de wreef. Saelens geeft een hoge lob. Tonner bokst de bal weg. Lombrea rent richting de bal. Lombrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:5

34e minuut.
Fortes Calvo passt de bal in één keer door. Hollerer is nu in balbezit. Lombrea verovert de bal door een tackle van achteren. Salmenoksa rent richting de bal. Salmenoksa haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Neustädter trapt de bal weg. Urferer kopt de bal weg. Lombrea rent richting de bal. Salmenoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa haalt uit met een fantastische trap. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Salmenoksa rent richting de bal. Salmenoksa passt de bal met de wreef. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea draait met de bal, schiet en ... Tonner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:6

41e minuut.
Daar is Nosović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salmenoksa is nu in balbezit. Salmenoksa geeft een lange en hoge pass. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVH Waldbach 83%, FC COX 17%.
SVH Waldbach - FC COX 0:7

48e minuut.
Fortes Calvo kan de bal niet met de borst controleren. Fortes Calvo geeft een lange en hoge pass. Heraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović verovert de bal door een tackle van achteren. Nosović haalt uit met een fantastische trap. Tonner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:8

49e minuut.
Nosović verovert de bal door een tackle van achteren. Nosović speelt de bal door. Salmenoksa met een sublieme pass. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Duta passt de bal zonder na te denken. Saelens bereikt de bal nog maar net als eerste. Saelens geeft de bal voor. Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea haalt uit met een fantastische trap. Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:9

53e minuut.
Tonner met een harde bal richting middenveld. Duta kopt de bal weg. Klungelig pakt Heraf de bal. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea draait met de bal, schiet en ... Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Daar is Moser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fortes Calvo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fortes Calvo geeft de bal voor. Nosović springt en kopt de bal. Tonner maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Hollerer bereikt de bal nog maar net als eerste. Hollerer geeft een hoge lob. Sriyanon met een sublieme pass. Nosović heeft problemen om de bal te vangen. Nosović draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Urferer bereikt de bal nog maar net als eerste. Urferer passt de bal met de wreef. Fortes Calvo met een sublieme pass. Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea geeft de bal voor. Tonner bokst de bal weg. Nosović rent richting de bal. Nosović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:10

70e minuut.
Fortes Calvo met de inworp. Salmenoksa kan de bal niet met de borst controleren. Salmenoksa met een sublieme pass. Nosović heeft problemen om de bal te vangen. Nosović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:11

71e minuut.
Lombrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Lombrea passt de bal in één keer door. Nosović is nu in balbezit. Nosović haalt uit met een fantastische trap. Neustädter probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:12

76e minuut.
Nosović onderschept slim de pass. Nosović passt de bal met de wreef. Salmenoksa met een sublieme pass. Lombrea rent richting de bal. Lombrea draait met de bal, schiet en ... Tonner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Nosović springt en kopt de bal. Tonner kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tonner met een sublieme pass. Duta kopt de bal weg. Hollerer heeft problemen om de bal te vangen. Lombrea is nu in balbezit. Lombrea schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:13

79e minuut.
Moser is nu in balbezit. Moser passt de bal zonder na te denken. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosović haalt uit met een fantastische trap. Neustädter probeert de bal aan de voet te houden. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Heraf rent richting de bal. Heraf geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Saelens met de inworp. Salmenoksa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Daar is Lombrea, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lombrea speelt de bal door. Nosović bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa rent richting de bal. Salmenoksa haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:14

88e minuut.
Jabornig zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salmenoksa rent richting de bal. Salmenoksa speelt de bal door. Nosović rent richting de bal. Nosović schiet op doel. Tonner bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Saelens neemt de hoekschop. Lombrea krijgt zijn hoofd ertegen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

90e minuut.
Heraf geeft een hoge lob. Klungelig pakt Hirschberger de bal. Salmenoksa bereikt de bal nog maar net als eerste. Salmenoksa passt de bal in één keer door. Urferer geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
SVH Waldbach - FC COX 0:15

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SVH Waldbach 86%, FC COX 14%.
SVH Waldbach - FC COX 0:15