Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kledering United Spartans Vindobona
Normal Tactiek defensivst
39% Balbezit 61%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 28.7
zwak Schieten redelijk
matig Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


16e minuut.
Niederndorfer met een sublieme pass. Kaźmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar draait met de bal, schiet en ... Jevčák probeert de bal aan de voet te houden. Paal!

20e minuut.
Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar passt de bal zonder na te denken. Monteil rent richting de bal. Monteil haalt uit met een fantastische trap. Jussel maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Kledering United - Spartans Vindobona 0:1

24e minuut.
Na een snelle pass probeert Sz. Kovács de bal onder controle te krijgen. Monteil rent richting de bal. Monteil passt de bal in één keer door. Jevčák rent richting de bal. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Klungelig pakt Sz. Kovács de bal. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk passt de bal in één keer door. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar haalt uit met een fantastische trap. Jussel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Kledering United - Spartans Vindobona 0:2

42e minuut.
Kaźmierczyk speelt de bal door. Monteil heeft problemen om de bal te vangen. Guggenbichler schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Guggenbichler krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Monteil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mendes da Silva zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Sunar maakt een snoekduik en kopt de bal. Streller probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kledering United 62%, Spartans Vindobona 38%.
Kledering United - Spartans Vindobona 0:2

48e minuut.
Jussel met een sublieme pass. Gorzelak kopt de bal weg. Niederndorfer heeft problemen om de bal te vangen. Monteil rent richting de bal. Monteil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Gorzelak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk geeft een hoge lob. Sunar is nu in balbezit. Sunar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Jevčák bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Monteil is nu in balbezit. Niederndorfer onderschept slim de pass. Kaźmierczyk rent richting de bal. Klungelig pakt Monteil de bal. Monteil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sunar geeft de bal voor. Daar is Grobsteiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevčák rent richting de bal. Jevčák schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Kledering United - Spartans Vindobona 0:3

79e minuut.
Kaźmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaźmierczyk geeft een lange en hoge pass. Daar is Streller, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kledering United - Spartans Vindobona 0:4

84e minuut.
Grobsteiner probeert naar een medespeler te passen. Gorni is nu in balbezit. Gorni geeft de bal voor. Monteil is nu in balbezit. Monteil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Kledering United - Spartans Vindobona 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kledering United 82%, Spartans Vindobona 18%.
Kledering United - Spartans Vindobona 0:5