Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Spartans Vindobona SC 420
defensivst Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.5 gemiddelde waardering 27.6
good Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Killmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Killmayer passt de bal in één keer door. Sz. Kovács bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
Kaźmierczyk met een sublieme pass. Jevčák rent richting de bal. Monteil rent richting de bal. Jevčák rent richting de bal. Jevčák draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - SC 420 1:0

10e minuut.
Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Schraffl de bal onder controle te krijgen. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Sunar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Doeltrap. Bindorfer trapt de bal weg van het doel. Sunar kopt de bal weg. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Petzner verovert de bal door een tackle van achteren. Jevčák verovert de bal door een tackle van achteren. Igelmaier onderschept slim de pass. Sunar is nu in balbezit. Sunar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Bindorfer met een harde bal richting middenveld. Sz. Kovács is nu in balbezit. Sz. Kovács passt de bal met de wreef. Daar is Überbacher, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Überbacher haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Hein met een sublieme pass. Überbacher is nu in balbezit. Killmayer rent richting de bal. Killmayer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Spartans Vindobona - SC 420 1:1

28e minuut.
Kaźmierczyk is nu in balbezit. Kaźmierczyk met een sublieme pass. Sunar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jevčák rent richting de bal. Jevčák schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Daar is Jevčák, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hein met een sublieme pass. Martínez Ruiz speelt de bal door. Gorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Gorni geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Sunar is nu in balbezit. Hein is nu in balbezit. Sunar verovert de bal door een tackle van achteren. Sunar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - SC 420 2:1

38e minuut.
Monteil probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jevčák de bal. Jevčák passt de bal met de wreef. Sunar rent richting de bal. Sunar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - SC 420 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 44%, SC 420 56%.
Spartans Vindobona - SC 420 3:1

55e minuut.
Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hein onderschept slim de pass. Hein met een sublieme pass. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bindorfer speelt de bal door. Gorni kopt de bal weg. Jevčák is nu in balbezit. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Spartans Vindobona - SC 420 4:1

77e minuut.
Petzner zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Österreicher probeert de bal met de borst te controleren. Gorni bereikt de bal nog maar net als eerste. Österreicher verovert de bal door een tackle van achteren. Österreicher geeft een lange en hoge pass. Raphael probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Daar is Sz. Kovács, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sz. Kovács geeft de bal voor. Palfinger probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Jevčák rent richting de bal. Jevčák schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Monteil de bal onder controle te krijgen. Kaźmierczyk rent richting de bal. Kaźmierczyk passt de bal met de wreef. Jevčák rent richting de bal. Jevčák haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Spartans Vindobona 29%, SC 420 71%.
Spartans Vindobona - SC 420 4:1