Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Dark Knights FC Pöckau
Normal Tactiek 541
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
8 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 21.8
poor Schieten hopeless
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


15e minuut.
Richtinger rent richting de bal. Richtinger geeft een hoge lob. Zechner probeert de bal aan de voet te houden. Richtinger is nu in balbezit. Richtinger draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Spitzer is nu in balbezit. Ottakringer legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Spitzer is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Spitzer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knights - FC Pöckau 1:0

31e minuut.
Bengel geeft de bal voor. Ottakringer rent richting de bal. Ottakringer probeert naar een medespeler te passen. Richtinger rent richting de bal. Richtinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Geroldinger geeft een hoge lob. Payer rent richting de bal. Payer probeert naar een medespeler te passen. Richtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Richtinger haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Richtinger heeft problemen om de bal te vangen. Muss rent richting de bal. Muss geeft een hoge lob. Rücker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rücker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knights - FC Pöckau 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knights 50%, FC Pöckau 50%.
FC Dark Knights - FC Pöckau 2:0

58e minuut.
Ottakringer rent richting de bal. Muss onderschept slim de pass. Muss met een sublieme pass. Rücker bereikt de bal nog maar net als eerste. Rücker schiet op doel. Flink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Stampfer geeft een lange en hoge pass. Gallen bereikt de bal nog maar net als eerste. Gallen speelt de bal door. Spitzer rent richting de bal. Spitzer draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Bengel passt de bal zonder na te denken. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer passt de bal zonder na te denken. Richtinger rent richting de bal. Richtinger schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Dark Knights - FC Pöckau 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Dark Knights 57%, FC Pöckau 43%.
FC Dark Knights - FC Pöckau 2:1