Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SC 420 Kledering United
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
38% Spel op eigen helft 62%
15 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
27.3 gemiddelde waardering 20.5
average Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Niederndorfer rent richting de bal. Killmayer onderschept slim de pass. Killmayer probeert naar een medespeler te passen. Überbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Palfinger zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Bauer is nu in balbezit. Bauer met een sublieme pass. Legat is nu in balbezit. Legat draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Hein bereikt de bal nog maar net als eerste. Legat verovert de bal door een tackle van achteren. Legat probeert naar een medespeler te passen. Rau heeft problemen om de bal te vangen. Rau draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Österreicher passt de bal met de wreef. Igelmaier heeft problemen om de bal te vangen. Rau rent richting de bal. Legat rent richting de bal. Legat draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Hein kopt de bal weg. Überbacher heeft problemen om de bal te vangen. Killmayer is nu in balbezit. Überbacher rent richting de bal. Überbacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC 420 - Kledering United 1:0

20e minuut.
Pfleger met een sublieme pass. Killmayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Killmayer passt de bal in één keer door. Überbacher is nu in balbezit. Überbacher draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SC 420 - Kledering United 2:0

22e minuut.
Bauer rent richting de bal. Pfleger is nu in balbezit. Pfleger geeft een lange en hoge pass. Überbacher heeft problemen om de bal te vangen. Überbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Legat bereikt de bal nog maar net als eerste. Legat probeert naar een medespeler te passen. Schraffl is nu in balbezit. Rau verovert de bal door een tackle van achteren. Rau schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC 420 40%, Kledering United 60%.
SC 420 - Kledering United 2:0

59e minuut.
Jussel probeert naar een medespeler te passen. Hein is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Legat. Legat krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Schraffl passt de bal met de wreef. Niederndorfer rent richting de bal. Niederndorfer met een sublieme pass. Überbacher bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Bauer is nu in balbezit. Bauer probeert naar een medespeler te passen. Palfinger rent richting de bal. Legat is nu in balbezit. Legat draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Bindorfer met een sublieme pass. Killmayer is nu in balbezit. Killmayer probeert naar een medespeler te passen. Überbacher is nu in balbezit. Überbacher haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
SC 420 - Kledering United 3:0

80e minuut.
Na een snelle pass probeert Niederndorfer de bal onder controle te krijgen. Killmayer is nu in balbezit. Killmayer passt de bal met de wreef. Überbacher rent richting de bal. Überbacher draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pfleger met een sublieme pass. Überbacher rent richting de bal. Gumpinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Überbacher onderschept slim de pass. Überbacher haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Rau is nu in balbezit. Igelmaier verovert de bal door een tackle van achteren. Igelmaier geeft een hoge lob. Legat is nu in balbezit. Legat haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SC 420 36%, Kledering United 64%.
SC 420 - Kledering United 3:0