Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pöckau dkahrimanovic45@gmail.com
541 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 20.3
hopeloos Schieten slecht
zwak Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen matig


8e minuut.
Tuchny geeft een hoge lob. Vieg is nu in balbezit. Vieg probeert naar een medespeler te passen. Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch schiet op doel. Flink kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Richtinger schiet op doel. Kiss kopt de bal weg. Detsch heeft problemen om de bal te vangen. Richtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Richtinger draait met de bal, schiet en ... Vorbeck probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Wurzer is nu in balbezit. Wurzer met een sublieme pass. Mitsch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitsch draait met de bal, schiet en ... Flink werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pöckau 52%, dkahrimanovic45@gmail.com 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 0:0

53e minuut.
Flink trapt de bal weg van het doel. Ottakringer kopt de bal weg. Kiss heeft problemen om de bal te vangen. Payer bereikt de bal nog maar net als eerste. Payer haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Bäcker met de inworp. Gallen is nu in balbezit. Gallen geeft de bal voor. Payer is nu in balbezit. Payer geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Stampfer geeft een hoge lob. Daar is Detsch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Richtinger is nu in balbezit. Richtinger draait met de bal, schiet en ... Vorbeck maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 1:0

68e minuut.
Bäcker kopt de bal weg. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer passt de bal met de wreef. Gallen is nu in balbezit. Gallen geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

72e minuut.
Silmbroth bereikt de bal nog maar net als eerste. Ottakringer verovert de bal door een tackle van achteren. Ottakringer speelt de bal door. Richtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Richtinger schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

74e minuut.
Silie is nu in balbezit. Ottakringer verovert de bal door een tackle van achteren. Richtinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Richtinger haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Tuchny de bal.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Geroldinger zal de hoekschop nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Richtinger rent richting de bal. Richtinger draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 2:0

79e minuut.
Gallen passt de bal in één keer door. Richtinger is nu in balbezit. Richtinger passt de bal zonder na te denken. Ottakringer is nu in balbezit. Ottakringer schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 3:0

82e minuut.
Payer geeft een hoge lob. Klungelig pakt Silmbroth de bal. Kiss geeft de bal voor. Vieg is nu in balbezit. Vieg geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 3:1

87e minuut.
Silie bereikt de bal nog maar net als eerste. Silie speelt de bal door. Kneuheim bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurzer onderschept slim de pass. Wurzer geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Flink met een harde bal richting middenveld. Silmbroth kopt de bal weg. Vieg is nu in balbezit. Vieg geeft een lange en hoge pass. Flink probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pöckau 46%, dkahrimanovic45@gmail.com 54%.
FC Pöckau - dkahrimanovic45@gmail.com 3:2