Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Essling SV Schlurian
Normal Tactiek Attack
42% Balbezit 58%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 17
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.9 gemiddelde waardering 36.2
zwak Schieten solide
waardeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Larcher rent richting de bal. Larcher geeft een lange en hoge pass. Pilati rent richting de bal. Pilati haalt uit met een fantastische trap. Kleber maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:1

15e minuut.
Dehnstein is nu in balbezit. Kobras onderschept slim de pass. Kobras met een sublieme pass. Pilati probeert de bal met de borst te controleren. Pilati haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:2

18e minuut.
Adamkiewicz passt de bal in één keer door. Pilati heeft problemen om de bal te vangen. Dehnstein is nu in balbezit. Pilati onderschept slim de pass. Pilati draait met de bal, schiet en ... Kleber bokst de bal weg.

28e minuut.
Kobras kopt de bal weg. Wolf bereikt de bal nog maar net als eerste. Sułkowski verovert de bal door een tackle van achteren. Sułkowski geeft een lange en hoge pass. Pilati springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Schrempf bereikt de bal nog maar net als eerste. Schrempf passt de bal in één keer door. Adamkiewicz rent richting de bal. Adamkiewicz geeft een lange en hoge pass. Pilati springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essling 61%, SV Schlurian 39%.
Essling - SV Schlurian 0:3

53e minuut.
Früchtl met een sublieme pass. Larcher is nu in balbezit. Larcher passt de bal met de wreef. Sieger rent richting de bal. Sieger probeert naar een medespeler te passen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Kobras is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Dehnstein ... Strafschop! Kobras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Sieger neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:4

58e minuut.
Sieger heeft problemen om de bal te vangen. Fenchel bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilati onderschept slim de pass. Pilati schiet op doel. Kleber probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:5

62e minuut.
Schopf geeft een hoge lob. Trbović is nu in balbezit. Trbović met een sublieme pass. Sieger is nu in balbezit. Sieger geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pilati is nu in balbezit. Pilati passt de bal in één keer door. Sieger bereikt de bal nog maar net als eerste. Sieger haalt uit met een fantastische trap. Kleber werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:6

82e minuut.
Sułkowski geeft de bal voor. Larcher heeft problemen om de bal te vangen. Kampel legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Larcher raakt geblesseerd tijdens het duel. Pilati legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:7

84e minuut.
Pilati bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilati bereikt de bal nog maar net als eerste. Adamkiewicz rent richting de bal. Adamkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Essling - SV Schlurian 0:8

88e minuut.
Adamkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Pilati bereikt de bal nog maar net als eerste. Fenchel rent richting de bal. Pilati onderschept slim de pass. Pilati haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Adamkiewicz rent richting de bal. Adamkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Essling 78%, SV Schlurian 22%.
Essling - SV Schlurian 0:8