Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zell FC 1. SK Simmering
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 16
average Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


8e minuut.
Pöcher onderschept slim de pass. Gänseblum bereikt de bal nog maar net als eerste. Pöcher verovert de bal door een tackle van achteren. Kügler is nu in balbezit. Kügler schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Gänseblum is nu in balbezit. Gänseblum passt de bal zonder na te denken. Gattinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinger schiet op doel. Na een snelle pass probeert Pranz de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zell FC - 1. SK Simmering 0:1

14e minuut.
Daar is Gattinger, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wolf rent richting de bal. Pfitzner begaat een overtreding. Pfitzner krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Neulinger met een sublieme pass. Gattinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinger haalt uit met een fantastische trap. Pranz probeert de bal aan de voet te houden. Schreiberling probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Zell FC - 1. SK Simmering 0:2

24e minuut.
Klungelig pakt Gstöttner de bal. Neulinger verovert de bal door een tackle van achteren. Neulinger passt de bal zonder na te denken. Gattinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Gattinger schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Gstöttner bereikt de bal nog maar net als eerste. Neulinger verovert de bal door een tackle van achteren. Gattinger is nu in balbezit. Neulinger rent richting de bal. Neulinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zell FC 61%, 1. SK Simmering 39%.
Zell FC - 1. SK Simmering 0:2

69e minuut.
Stiegl geeft een hoge lob. Daar is Gänseblum, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gänseblum passt de bal met de wreef. Pöcher rent richting de bal. Pöcher schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Walk speelt de bal door. Gstöttner rent richting de bal. Gänseblum begaat een overtreding. Gänseblum krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zell FC 45%, 1. SK Simmering 55%.
Zell FC - 1. SK Simmering 0:2