Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Transdanubia Floridsdorf dkahrimanovic45@gmail.com
442 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 22
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen average


14e minuut.
Pohl zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wurzer rent richting de bal. Johlermaier legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Wurzer raakt geblesseerd tijdens het duel. Wurzer zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Transdanubia Floridsdorf - dkahrimanovic45@gmail.com 0:1

17e minuut.
Zufall rent richting de bal. Zufall geeft een hoge lob. Detsch controleert de bal met de borst. Pölz onderschept slim de pass. Pölz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Tuchny verovert de bal door een tackle van achteren. Wenger rent richting de bal. Wenger speelt de bal door. Fischeisen bereikt de bal nog maar net als eerste. Fischeisen haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zufall rent richting de bal. Wacha rent richting de bal. Wacha met een sublieme pass. Fischeisen is nu in balbezit. Fischeisen schiet op doel. Paal! Pölz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Transdanubia Floridsdorf 58%, dkahrimanovic45@gmail.com 42%.
FC Transdanubia Floridsdorf - dkahrimanovic45@gmail.com 0:1

67e minuut.
Zufall met een sublieme pass. Wacha rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wurzer. Wurzer krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Fischeisen passt de bal zonder na te denken. Kiss is nu in balbezit. Kiss speelt de bal door. Wurzer rent richting de bal. Wurzer haalt uit met een fantastische trap. Fränkel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Inworp. Wenger met de inworp. Zufall met een sublieme pass. Pölz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pölz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Transdanubia Floridsdorf - dkahrimanovic45@gmail.com 1:1

78e minuut.
Vieg met een sublieme pass. Pohl bereikt de bal nog maar net als eerste. Wacha bereikt de bal nog maar net als eerste. Pohl verovert de bal door een tackle van achteren. Pohl passt de bal in één keer door. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Transdanubia Floridsdorf 62%, dkahrimanovic45@gmail.com 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Transdanubia Floridsdorf - dkahrimanovic45@gmail.com 1:1