Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC AlToNoNo Türkiyem
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.1
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Beutel kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Rothauer de bal onder controle te krijgen. Pfitzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfitzner geeft een hoge lob. Viertaler kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schüssel met een harde bal richting middenveld. Fusserl geeft een hoge lob. Gauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Niedermayer de bal onder controle te krijgen. Schüssel verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

22e minuut.
Klinger met een sublieme pass. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal met de wreef. Gauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC AlToNoNo - Türkiyem 1:0

23e minuut.
Thaler passt de bal in één keer door. Viertaler is nu in balbezit. Fleck verovert de bal door een tackle van achteren. Wurzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurzer schiet op doel. Krauledat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Schatz heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fleck raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Goettel komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Klinger kopt de bal weg. Fusserl heeft problemen om de bal te vangen. Fusserl probeert naar een medespeler te passen. Gauter rent richting de bal. Gauter haalt uit met een fantastische trap. Schüssel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Pfitzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfitzner geeft een lange en hoge pass. Prändl bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter onderschept slim de pass. Gauter haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

41e minuut.
Viertaler rent richting de bal. Viertaler geeft een hoge lob. Pfitzner kopt de bal weg. Gauter rent richting de bal. Gauter schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AlToNoNo 36%, Türkiyem 64%.
FC AlToNoNo - Türkiyem 1:0

47e minuut.
Viertaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Goettel onderschept slim de pass. Met opzet legt Schatz zijn tegenspeler op de grond. Schatz krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Fusserl bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusserl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maislinger met de inworp. Goettel geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC AlToNoNo 49%, Türkiyem 51%.
FC AlToNoNo - Türkiyem 1:0