Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Göcklingen FSV Zimmperlein
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
14 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.9
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Dorf probeert naar een medespeler te passen. Kennke is nu in balbezit. Kennke geeft een hoge lob. Pointinger springt en kopt de bal. Frais maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Wutte is nu in balbezit. Körner begaat een overtreding. Wutte raakt geblesseerd tijdens het duel. Nieder met een snel genomen vrije trap. Pointinger krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Göcklingen - FSV Zimmperlein 1:0

21e minuut.
Wutte probeert naar een medespeler te passen. Pointinger rent richting de bal. Hüttenbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pointinger onderschept slim de pass. Pointinger schiet op doel. Frais kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Hüttenbrenner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pointinger verovert de bal door een tackle van achteren. Pointinger passt de bal in één keer door. Wutte is nu in balbezit. Wutte schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Göcklingen 38%, FSV Zimmperlein 62%.
FV Göcklingen - FSV Zimmperlein 1:0

72e minuut.
Kennke onderschept slim de pass. Kennke geeft een hoge lob. Döck probeert naar een medespeler te passen. Pointinger rent richting de bal. Pointinger schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Göcklingen 36%, FSV Zimmperlein 64%.
FV Göcklingen - FSV Zimmperlein 1:0