Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Haudaneben Vape Nation FC
win3 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
30% Spel op eigen helft 70%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.5 gemiddelde waardering 18.5
good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
adequate Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Neulinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski onderschept slim de pass. Walewski probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap. Trischler probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Hadida speelt de bal door. Pruban bereikt de bal nog maar net als eerste. Pruban probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Schisani probeert naar een medespeler te passen. Hadida rent richting de bal. Hadida passt de bal zonder na te denken. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Neulinger is nu in balbezit. Schisani verovert de bal door een tackle van achteren. Schisani met een sublieme pass. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień probeert naar een medespeler te passen. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Klehr de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Mastigiani heeft problemen om de bal te vangen. Klehr rent richting de bal. Mastigiani onderschept slim de pass. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Vape Nation FC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 36%, Vape Nation FC 64%.
FC Haudaneben - Vape Nation FC 1:0

59e minuut.
Biro-Biro geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Barnabas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klima is nu in balbezit. Klima draait met de bal, schiet en ... Penetzeder probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Barnabas geeft de bal voor. Kosch verovert de bal door een tackle van achteren. Hadida met een sublieme pass. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień schiet op doel. Trischler bokst de bal weg.

66e minuut.
Walewski met de inworp. Schisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schisani probeert naar een medespeler te passen. Hadida rent richting de bal. Hadida draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Vape Nation FC 2:0

68e minuut.
Hadida probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień heeft problemen om de bal te vangen. Norger is nu in balbezit. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień schiet op doel. Trischler bokst de bal weg.

73e minuut.
Biro-Biro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walewski is nu in balbezit. Walewski geeft een hoge lob. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

81e minuut.
Pruban is nu in balbezit. Klima begaat een overtreding. Pruban is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lindlbauer zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mastigiani kopt de bal weg. Walewski is nu in balbezit. Walewski geeft een hoge lob. Norger heeft problemen om de bal te vangen. Trischler verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Hadida zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Schisani probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień schiet op doel. Klehr probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Vape Nation FC 3:0

85e minuut.
Neulinger rent richting de bal. Walewski verovert de bal door een tackle van achteren. Walewski passt de bal met de wreef. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

87e minuut.
Mastigiani is nu in balbezit. Klehr rent richting de bal. Mastigiani verovert de bal door een tackle van achteren. Mastigiani schiet op doel. Trischler probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Vape Nation FC 4:0

88e minuut.
Weinzierl verovert de bal door een tackle van achteren. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani passt de bal met de wreef. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

90e minuut.
Hadida met een snelle inworp. Schisani bereikt de bal nog maar net als eerste. Schisani passt de bal zonder na te denken. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Vape Nation FC 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 25%, Vape Nation FC 75%.
FC Haudaneben - Vape Nation FC 5:0