Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fc Hdf Liebenau United
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen weak
weak Verdedigen hopeless


2e minuut.
Zugsberger is nu in balbezit. Weigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Weigang passt de bal in één keer door. Zugsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hdf - Liebenau United 0:1

13e minuut.
Kaiserseder passt de bal met de wreef. Zugsberger is nu in balbezit. Zugsberger heeft problemen om de bal te vangen. Zugsberger draait met de bal, schiet en ... Mittermaier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hdf - Liebenau United 0:2

14e minuut.
Kießling met een sublieme pass. Dirnberger is nu in balbezit. Dirnberger speelt de bal door. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Patscher geeft een hoge lob. Inworp. Brandschutz met de inworp. Weigang is nu in balbezit. Weigang geeft een lange en hoge pass. Mittermaier bokst de bal weg. Daar is Latte, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hdf - Liebenau United 0:3

34e minuut.
Fütsch haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Pilshofer de bal. Kießling is nu in balbezit. Kießling haalt uit met een fantastische trap. Lala werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hdf - Liebenau United 1:3

35e minuut.
Dirnberger rent richting de bal. Dirnberger probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Latte de bal. Zugsberger is nu in balbezit. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

40e minuut.
Günther trapt de bal weg. Kaiserseder kopt de bal weg. Patscher probeert naar een medespeler te passen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brandschutz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Mittermaier bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hdf 59%, Liebenau United 41%.
Fc Hdf - Liebenau United 1:3

48e minuut.
Kaiserseder rent richting de bal. Kaiserseder geeft een lange en hoge pass. Haringer kan de bal niet met de borst controleren. Steiner bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiner draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

54e minuut.
Kießling is nu in balbezit. Kießling probeert naar een medespeler te passen. Fütsch rent richting de bal. Fütsch draait met de bal, schiet en ... Farbig probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Haringer rent richting de bal. Haringer passt de bal in één keer door. Absenger rent richting de bal. Kießling rent richting de bal. Kießling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Weigang probeert naar een medespeler te passen. Zugsberger is nu in balbezit. Latte is nu in balbezit. Zugsberger verovert de bal door een tackle van achteren. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Letocha, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huber is nu in balbezit. Huber draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Dirnberger rent richting de bal. Weigang verovert de bal door een tackle van achteren. Weigang passt de bal in één keer door. Zugsberger is nu in balbezit. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Fc Hdf - Liebenau United 1:4

74e minuut.
Parkmann verovert de bal door een tackle van achteren. Parkmann probeert naar een medespeler te passen. Weigang bereikt de bal nog maar net als eerste. Kießling bereikt de bal nog maar net als eerste. Kießling haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Haringer rent richting de bal. Weigang verovert de bal door een tackle van achteren. Weigang met een sublieme pass. Zugsberger bereikt de bal nog maar net als eerste. Zugsberger schiet op doel. Mittermaier kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Haringer passt de bal in één keer door. Kaiserseder bereikt de bal nog maar net als eerste. Steiner tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Steiner krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fc Hdf 43%, Liebenau United 57%.
Fc Hdf - Liebenau United 1:4