Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FV Göcklingen FC AlToNoNo
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
60% Spel op eigen helft 40%
3 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.8 gemiddelde waardering 20.3
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen zwak


10e minuut.
Beutel probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pfitzner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfitzner probeert naar een medespeler te passen. Thaler rent richting de bal. Thaler haalt uit met een fantastische trap. Paal!

12e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler geeft een hoge lob. Ettengruber probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Rieger neemt de hoekschop. Schnauzer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Gauter bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Göcklingen - FC AlToNoNo 0:1

16e minuut.
Nieder speelt de bal door. Fusserl is nu in balbezit. Fusserl speelt de bal door. Gauter is nu in balbezit. Gauter haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Pointl met een harde bal richting middenveld. Viertaler kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Franke de bal onder controle te krijgen. Gauter rent richting de bal. Gauter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FV Göcklingen - FC AlToNoNo 0:2

37e minuut.
Viertaler heeft problemen om de bal te vangen. Wutte bereikt de bal nog maar net als eerste. Viertaler begaat een overtreding. Viertaler krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Rieger rent richting de bal. Rieger geeft een hoge lob. Fusserl probeert naar een medespeler te passen. Thaler is nu in balbezit. Thaler haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Göcklingen 65%, FC AlToNoNo 35%.
FV Göcklingen - FC AlToNoNo 0:2

65e minuut.
Döck rent richting de bal. Döck passt de bal met de wreef. Pointinger bereikt de bal nog maar net als eerste. Pointinger draait met de bal, schiet en ... Krauledat maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

79e minuut.
Schöbl geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Beutel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfitzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfitzner geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FV Göcklingen 56%, FC AlToNoNo 44%.
FV Göcklingen - FC AlToNoNo 0:2