Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Liebenau United Vape Nation FC
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
15 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


31e minuut.
Gottlieb bereikt de bal nog maar net als eerste. Farbig tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gottlieb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Klima neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Lala probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Farbig kopt de bal weg. Kaiserseder bereikt de bal nog maar net als eerste. Parkmann is nu in balbezit. Klima bereikt de bal nog maar net als eerste. Klima schiet op doel. Lala bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Pilshofer speelt de bal door. Gottlieb is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Farbig ... Strafschop! Farbig is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Gottlieb is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Klima legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Liebenau United - Vape Nation FC 0:1

40e minuut.
Neulinger is nu in balbezit. Weigang onderschept slim de pass. Weigang passt de bal in één keer door. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Gottesmacher geeft een hoge lob. Inworp. Weinzierl met een snelle inworp. Barnabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Barnabas geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebenau United 50%, Vape Nation FC 50%.
Liebenau United - Vape Nation FC 0:1

64e minuut.
Klehr kopt de bal weg. Daar is Weigang, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Weigang met een sublieme pass. Zugsberger rent richting de bal. Zugsberger draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Parkmann passt de bal met de wreef. Weigang rent richting de bal. Weigang passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Zugsberger de bal. Zugsberger haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pilshofer is nu in balbezit. Weinzierl onderschept slim de pass. Weinzierl passt de bal zonder na te denken. Gottesmacher is nu in balbezit. Gottlieb verovert de bal door een tackle van achteren. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gottlieb is nu in balbezit. Gottlieb haalt uit met een fantastische trap. Paal!

74e minuut.
Pilshofer bereikt de bal nog maar net als eerste. Pilshofer met een sublieme pass. Weigang is nu in balbezit. Weigang draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Liebenau United - Vape Nation FC 1:1

75e minuut.
Nagele rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nagele met de inworp. Weigang is nu in balbezit. Weigang geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

82e minuut.
Kaiserseder rent richting de bal. Kaiserseder geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Obermann de bal onder controle te krijgen. Weigang rent richting de bal. Weigang draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Liebenau United 42%, Vape Nation FC 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Liebenau United - Vape Nation FC 1:1