Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Haudaneben Türkiyem
win3 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
17% Spel op eigen helft 83%
35 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17.8
solid Schieten poor
good Passen poor
average Verdedigen hopeless


4e minuut.
Rasteiro met een sublieme pass. Hadida met een sublieme pass. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... Schüssel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 1:0

5e minuut.
Prändl onderschept slim de pass. Schisani verovert de bal door een tackle van achteren. Schisani passt de bal zonder na te denken. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 2:0

9e minuut.
Inworp. Rasteiro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hadida geeft een lange en hoge pass. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

21e minuut.
Prändl rent richting de bal. Schisani onderschept slim de pass. Schisani probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień rent richting de bal. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Walewski geeft een lange en hoge pass. Niedermayer kan de bal niet met de borst controleren. Wrzesień is nu in balbezit. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap. Schüssel probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 3:0

27e minuut.
Schisani met een sublieme pass. Walewski rent richting de bal. Walewski met een sublieme pass. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Prändl is nu in balbezit. Schisani onderschept slim de pass. Schisani passt de bal met de wreef. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani schiet op doel. Schüssel bokst de bal weg.

35e minuut.
Walewski geeft een hoge lob. Mastigiani kopt de bal weg. Niedermayer heeft problemen om de bal te vangen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Doeltrap. Schüssel trapt de bal weg. Walewski kopt de bal weg. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... Schüssel probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

40e minuut.
Hadida rent richting de bal. Hadida met een sublieme pass. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień draait met de bal, schiet en ... Niedermayer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hadida neemt de hoekschop. Rothauer heeft problemen om de bal te vangen. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Wittek probeert de bal met de borst te controleren.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 4:0

43e minuut.
Klungelig pakt Rothauer de bal. Mastigiani probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 9%, Türkiyem 91%.
FC Haudaneben - Türkiyem 5:0

46e minuut.
Fleck speelt de bal door. Wurzer rent richting de bal. Mastigiani verovert de bal door een tackle van achteren. Mastigiani schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 6:0

48e minuut.
Klungelig pakt Schisani de bal. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wrzesień de bal. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 7:0

52e minuut.
Walewski speelt de bal door. Niedermayer is nu in balbezit. Wrzesień verovert de bal door een tackle van achteren. Wrzesień schiet op doel. Schüssel werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 8:0

52e minuut.
Fleck speelt de bal door. Wurzer heeft problemen om de bal te vangen. Fleck bereikt de bal nog maar net als eerste. Wurzer is nu in balbezit. Wurzer haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walewski met een snelle inworp. Schisani probeert naar een medespeler te passen. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... Schüssel kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

57e minuut.
Schüssel met een sublieme pass. Fleck kopt de bal weg. Prändl rent richting de bal. Wrzesień onderschept slim de pass. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Gahrenfeld is nu in balbezit. Hadida onderschept slim de pass. Hadida geeft een lange en hoge pass. Walewski rent richting de bal. Walewski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Walewski geeft een hoge lob. Gahrenfeld kopt de bal weg. Biro-Biro met een sublieme pass. Mastigiani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Pruban rent richting de bal. Pruban geeft een lange en hoge pass. Wrzesień probeert de bal met de borst te controleren. Mastigiani is nu in balbezit. Mastigiani draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

77e minuut.
Rothauer geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Walewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mastigiani rent richting de bal. Mastigiani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Niedermayer heeft problemen om de bal te vangen. Hadida geeft de bal voor. Daar is Rothauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Walewski is nu in balbezit. Walewski geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Maislinger heeft problemen om de bal te vangen. Walewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Walewski geeft een lange en hoge pass. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 9:0

83e minuut.
Schisani rent richting de bal. Schisani probeert naar een medespeler te passen. Wrzesień bereikt de bal nog maar net als eerste. Wrzesień draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Haudaneben - Türkiyem 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Haudaneben 26%, Türkiyem 74%.
FC Haudaneben - Türkiyem 10:0