Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Grazer AK FC AlToNoNo
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
6 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.2
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Gold is nu in balbezit. Thaler begaat een overtreding. Gold is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Mosner zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Hanke is nu in balbezit. Pointl verovert de bal door een tackle van achteren. Obermayer is nu in balbezit. Obermayer schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Einzinger geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Hanke rent richting de bal. Hanke draait met de bal, schiet en ... Schatz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazer AK - FC AlToNoNo 1:0

31e minuut.
Gold probeert naar een medespeler te passen. Viertaler heeft problemen om de bal te vangen. Obermayer rent richting de bal. Hanke rent richting de bal. Hanke draait met de bal, schiet en ... Krauledat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:0

36e minuut.
Viertaler rent richting de bal. Viertaler passt de bal in één keer door. Thaler speelt de bal door. Gauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Mosner bereikt de bal nog maar net als eerste. Mosner probeert naar een medespeler te passen. Thaler rent richting de bal. Gauter rent richting de bal. Gauter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grazer AK 43%, FC AlToNoNo 57%.
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:1

49e minuut.
Fusserl onderschept slim de pass. Fusserl speelt de bal door. Pfitzner met een sublieme pass. Gauter rent richting de bal. Gauter draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:2

53e minuut.
Obermayer is nu in balbezit. Obermayer passt de bal zonder na te denken. Beutel rent richting de bal. Hanke verovert de bal door een tackle van achteren. Hanke schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Gold bereikt de bal nog maar net als eerste. Fusserl verovert de bal door een tackle van achteren. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Gauter bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauter schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:3

88e minuut.
Reichel trapt de bal weg. Pfitzner bereikt de bal nog maar net als eerste. Pfitzner probeert naar een medespeler te passen. Gauter is nu in balbezit. Gauter haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Grazer AK 58%, FC AlToNoNo 42%.
Grazer AK - FC AlToNoNo 2:4